«Ποιος δεν κάνει δουλειά για τα χρήματα;», αναρωτήθηκε

Η κάμερα του «Buongiorno» συνάντησε τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του .
Ο ηθοποιός θα έχει τον ρόλο του αφηγητή στην παράσταση – αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη που θα παρουσιαστεί στις 10 και 11 Φεβρουαρίου στο Παλλάς.

«Θα είμαι ο αφηγητής. Είναι μία παράσταση που ήταν να κάνουμε τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, δεν έγινε λόγω βροχής, και θα γίνουν δύο παραστάσεις στο Παλλάς, 10 και 11 Φεβρουαρίου».

Μιλώντας για την καριέρα του, λέει:
«Παίρνω τις ανάσες μου, παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου, παίρνω δύναμη κι από τη δουλειά μου, όταν κάνω κάτι το οποίο το γουστάρω. (…) Δεν γίνεται να πω εντελώς ‘στοπ’ στο θέατρο. Νομίζω ότι αν σταματήσω εντελώς, τρία τέσσερα χρόνια θέατρο, ότι θα είμαι νεκρός».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Ακόμα κάνω δουλειά για τα χρήματα. Ποιος δεν κάνει δουλειά για τα χρήματα; Δεν ντρέπομαι που το λέω αυτό. Απλά πάντα θέλω στο τέλος της χρονιάς να λέω ότι έκανα και κάτι το οποίο δεν ήταν για αυτό μόνο».

Θα μπορούσαμε να δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου πολιτικά;
«Όχι, με τίποτα».

«Είμαι καλλιτέχνης, θέλω να κάνω θέατρο, θέλω να κάνω σινεμά, θέλω να κάνω τηλεόραση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook