Ο Γιώργος Πατούλης ντύθηκε καουμπόης και η Νάνσυ Κοιλού Ινδιάνα σε αποκριάτικη γιορτή – Φωτογραφίες
Στην αποκριάτικη εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών βρέθηκε το ζευγάρι με το γιό του
Σε καουμπόη και Ινδιάνα μεταμφιέστηκαν αντίστοιχα ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του, Νάνσυ Κοιλού, σε εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής που είναι και πρόεδρος του συλλόγου ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ.
Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται ένα στο οποίο εκείνος απαθανατίζεται ως καουμπόης στο πλευρό της συζύγου του, η οποία κρατά στην αγκαλιά τον γιο τους.
Γέμισε χαμόγελα, χρώματα και παιδικές φωνές η αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ για τα παιδιά των γιατρών μας! Μικροί και μεγάλοι μπήκαν στο αποκριάτικο κλίμα, διασκέδασαν, έπαιξαν και μοιράστηκαν στιγμές χαράς σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα γιορτής.
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Γιώργος Πατούλης στη λεζάντα της ανάρτησης του έγραψε:
Γέμισε χαμόγελα, χρώματα και παιδικές φωνές η αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ για τα παιδιά των γιατρών μας! Μικροί και μεγάλοι μπήκαν στο αποκριάτικο κλίμα, διασκέδασαν, έπαιξαν και μοιράστηκαν στιγμές χαράς σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα γιορτής.
Η μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονιών μάς γέμισε συγκίνηση και αισιοδοξία, θυμίζοντάς μας πόσο σημαντικό είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες για να ερχόμαστε πιο κοντά. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη μαγική, χαρούμενη εκδήλωση — και φυσικά τους μικρούς μας φίλους που την έκαναν αξέχαστη!
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναιτωλικός – ΑΕΛ Novibet 1-1: Ο Γκαρσία “σκότωσε” τους Θεσσαλούς στην εκπνοή και σφράγισε την παραμονή Αγρινιωτών
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-3: Θριάμβος των Περιστεριωτών με πρωταγωνιστή τον Μπάκου
- Iωάννα Τούνη: Ξεσπά με άγνωστη που ακούμπησε τον γιό της – «Με φώναζε ψωνάρα» (Βίντεο)
- Survivor: Ποιος είναι ο Σταύρος Φλώρος που ακρωτηριάστηκε κάνοντας ψαροντούφεκο – «Κινδύνεψε η ζωή του γιατί έχασε αρκετό αίμα», είπε πατέρας του (βίντεο)
- Survivor: Εκτός κινδύνου ο Σταύρος Φλώρος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του – Θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ
- Ηλιούπολη: «Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω» – Το σημείωμα που άφησε η μία από τις δύο 17χρονες πριν πέσει στο κενό (βίντεο)
- Νέο Skoda Epiq: Παγκόσμια πρεμιέρα στη Ζυρίχη για το ηλεκτρικό SUV crossover της Skoda
- Η ανακοίνωση του «Ασκληπιείου» για τα δύο κορίτσια στην Ηλιούπολη: Νεκρή η μία, διασωληνωμένη στο ΚΑΤ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η δεύτερη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook