Η ανάρτηση της τραγουδίστριας από το ταξίδι της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Στιγμιότυπα από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ταϊλάνδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους η Ρία Ελληνίδου. Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στη χώρα της Ασίας μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος της είχε κάνει δώρο το ταξίδι αυτό για τη γιορτή των ερωτευμένων όπως είχε αποκαλύψει η ίδια.

Μάλιστα πριν μερικές μέρες από την Ταϋλάνδη η Ρία Ελληνίδου ε είχε ανεβάσει  το πρώτο κοινό βίντεομε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όπου  φαίνονται να επιδίδονται σε μία δραστηριότητα, φορώντας κράνος.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρία Ελληνίδου ποζάρει μπροστά σε μια τίγρη, μέσα σε μία πισίνα, αλλά και με φόντο κόκκινα φαναράκια. «Αναμνήσεις», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το υλικό που δημοσίευσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις