Το Antamoma Live & Events στα Σπάτα κάνει πρεμιέρα με Ματθαίο Γιαννούλη, Ελένη Καρουσάκη και Σοφία Βόσσου, εγκαινιάζοντας έναν νέο χώρο διασκέδασης με γλέντι και live εμφανίσεις.

Δυναμικά στον χάρτη διασκέδασης, μπαίνει τον Μάρτιο, το «Antamoma Live & Events» στα Σπάτα, με το καλό φαγητό, το καλό τραγούδι, το απόλυτο γλέντι, και λαμπερά ονόματα, να έχουν την τιμητική τους!

Σπουδαίοι ερμηνευτές, που έχουν καθιερωθεί στον χώρο του μουσικού στερεώματος, εγκαινιάζουν έναν νέο πολυχώρο στα Σπάτα, που υπόσχεται, να κάνει την έκπληξη! Kάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ καθώς και Κυριακές, μεσημέρι και βράδυ, μια ομάδα νέων ταλαντούχων ερμηνευτών, υπό την μαεστρία του Γιάννη Κάτσαρη, θα υποδέχονται μεγάλους καλλιτέχνες!

Την σκυτάλη της πρεμιέρας στο «Antamoma Live & Events», παίρνει ο Ματθαίος Γιαννούλης, όπου το Σάββατο 7 Μαρτίου, από τις 22.30 μμ, μαζί με την ορχήστρα του, θα απογειώσουν το νησιώτικο ρυθμό και όχι μόνο, σε ένα γλέντι μέχρι τελικής πτώσης! Την Κυριακή 8 Μαρτίου, από τις 17:00 το απόγευμα, on stage η μοναδική Ελένη Καρουσάκη, θα υμνήσει με την σειρά της, το καλό λαϊκό τραγούδι!

Ενώ από την Κυριακή 15 Μαρτίου, και κάθε Κυριακή μέχρι και τα τέλη Μαρτίου (22 και 29), η εκρηκτική Σοφία Βόσσου, έρχεται με φόρα, να καθιερώσει τα κυριακάτικα live, με ένα non stop πρόγραμμα!

Οι εκπλήξεις όμως στο «Αntamoma», που βρίσκεται στην Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 64, για τον μήνα Μάρτιο δεν σταματούν εδώ! Μια ακόμη guest εμφάνιση, που θα γίνει πόλος έλξης για τον κόσμο, θα αποτελέσουν η Τζένη Κατσίγιαννη και ο Ματθαίος Γιαννούλης, που θα δώσουν μουσική και γιορτινή διάθεση, το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου.

ipiccy image (1)

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μεσημέρι και βράδυ, το «Antamoma Live» στα Σπάτα, θα αποτελέσει το νέο hot spot στα Μεσόγεια και όχι μόνο!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook