Ήλιος και Αφροδίτη περνάνε στο πύρινο ζώδιο του Κριού και η Άση Μπήλιου εξηγεί στο «StarsSystem», το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 13:00, πώς θα επηρεαστούμε ανά δεκαήμερο ζωδίου. Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε, μπείτε στο asibiliou.gr για να το μάθετε με ακρίβεια.

Την ημέρα της εαρινής ισημερίας τελειώνει η Ιχθυακή περίοδος,όπου τα πράγματα ήταν πιο ρευστά, αδιαφανή και μπερδεμένα, και ξεκινά η περίοδος του Κριού, που ευνοεί τη δράση και την τόλμη. Μια ημέρα μετά, θα περάσει και η Αφροδίτη στον Κριό, κάνοντας τις σχέσεις μας πιο ανταγωνιστικές κι εμάς πιο διεκδικητικούς στον έρωτα.

Η εβδομάδα, που ακολουθεί, είναι μεικτή ως προς τις πλανητικές όψεις. Η πιο δύσκολη και απαιτητική ημέρα είναι η Τετάρτη 24/3,όπου σχηματίζεται το τετράγωνο Ερμή-Άρη και θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις σχέσεις και την υγεία τους τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες,  που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δευτέρου δεκαημέρου.

Όμως υπάρχουν και καλά νέα, καθώς η πιο θετική όψη της εβδομάδας έρχεται την Παρασκευή 26/3, με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό, που φέρνει τύχη και ευκαιρίες σε διάφορους τομείς, ανάλογα με το ζώδιο και το δεκαήμερο, που εκπροσωπούμε.

Μην χάσετε το «StarsSystem» το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 13:00.

 Παρουσίαση: Άση Μπήλιου

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Executive Producer: Σάββας Βέλλας, ΠέγκυΧόλη

Οργάνωση Παραγωγής: ΤόνιαΣαγιάκου

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Project Manager: Δημήτρης Σταματόπουλος

Αρχισυνταξία: Ηλιάνα Τσαγκάρη

Διεύθυνση Παραγωγής: Νίκος Βλάχος

Σκηνογραφία: Δανάη Γιαμαλάκη

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook