«Σίγουρα έχετε πολλές απορίες, να φάμε όμως πρώτα και μετά…», ακούγεται να λέει στο βίντεο, ενώ έχει αφεθεί ελεύθερη .

Μία νέα περιπέτεια πέρασε η Ιωάννα Τούνη το Σάββατο (04.04.2026) όταν συνελήφθη μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η γνωστή influencer πήγε μόνη της στο ΑΤ Λευκού Πύργου, καθώς ένας από τους καταδικασθέντες για την υπόθεση του revenge porn της έκανε μήνυση επειδή δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο και το όνομά του. Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της, η Ιωάννα Τούνη αφέθηκε ελεύθερη και έκανε την πρώτη ανάρτηση στα stories της.

Όπως αποκάλυψε, μόλις αφέθηκε ελεύθερη πήγε για φαγητό με τους φίλους της.

«Σίγουρα έχετε πολλές απορίες… Να φάμε πρώτα με την παρέα και μόλις χαλαρώσω σπίτι, μιλάμε», έγραψε στο story που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα του Σαββάτου.

«Σίγουρα έχετε πολλές απορίες, να φάμε όμως πρώτα και μετά…», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα Τούνη συνάντησε το βράδυ της Παρασκευής τον έναν από τους δύο άντρες που είχαν καταδικαστεί στην υπόθεση του revenge porn και τον έβγαλε βίντεο, ενώ ταυτόχρονα δημοσίευσε και το όνομά του στα social media (Δείτε εδώ το χρονικό)

«Με προφορική εντολή της αρμόδιας εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερη η κυρία Τούνη. Ο καταδικαστείς πρωτοδίκως για κακούργημα σε βάρος της κυρίας Τούνη είχε την αμετροέπεια να καταθέσει μήνυση σε βάρος της για αδίκημα που δεν γνωρίζουμε ακόμη. Η δικαιοσύνη για μία ακόμη φορά δικαίωσε την κυρία Τούνη», δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook