Στιγμιότυπα από την παραλία δημοσίευσε η τραγουδίστρια

Στην αγαπημένη τους Κρήτη επέλεξαν να περάσουν τις φετινές πασχαλινές τους διακοπές ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή.

Το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, περνώντας παράλληλα το Πάσχα σε ένα πιο οικογενειακό και ζεστό κλίμα, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους.

Λίγες ώρες μετά το πασχαλινό τραπέζι, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια, εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και βρέθηκαν στην κοντινή παραλία του νησιού για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη θάλασσα.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια δημοσίευσαν φωτογραφίες από την παραλία αλλά και τη φιλική παρέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook