Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου η Μαρίνα Πατούλη, που το Σάββατο μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Αποκάλυψε πως πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια, που την οδήγησε στο νοσοκομείο, ενώ διευκρίνισε ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν επικοινώνησε μαζί της αλλά ούτε και την επισκέφθηκε…

Ο Χάρης Ρώμας, φίλος του περιφερειάρχη και εντεταλμένος σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής, είχε πει ότι ο Γ. Πατούλης βρισκόταν δίπλα της.

Το γεγονός φαίνεται να εξόργισε την κα Πατούλη, η οποία απάντησε: «Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Γιώργο Πατούλη. Περνώ τον Γολγοθά της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση… Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις