Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 9χρόνια κοινής ζωής με τον Θοδωρή Μαροσούλη
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2023 μαζί με τη βάφτιση της κόρης του.
Η τρυφερή ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου, με αφορμή τη συμπλήρωση 9 χρόνων σχέσης με τον Θοδωρή Μαροσούλη.
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ευρωβουλευτής δημοσίευσε ένα βίντεο γεμάτο κοινές στιγμές από την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια, αποτυπώνοντας στιγμιότυπα αγάπης, οικογενειακής ευτυχίας αλλά και καθημερινότητας δίπλα στον σύζυγό της.
Ωστόσο, αυτό που ξεχώρισε ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτησή της, μέσα από το οποίο θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο σε όσους στο ξεκίνημα της σχέσης τους αμφισβήτησαν τη διάρκεια και τη δύναμη της.
«Εμείς για τους άλλους… Δεν θα κρατήσει. Λίγους μήνες τους δίνω. Τι ανεύθυνοι, έκαναν παιδί από το πρώτο δίμηνο. Σαν μάνα του είναι δίπλα του. Εμείς για εμάς 9 χρόνια μετά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη ξεκίνησε το 2017 και πολύ γρήγορα οι δυο τους αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογένεια και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Το 2018 ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Αλεξάνδρα ενώ το ζευγάρι έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλούς τόνους, προστατεύοντας την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Ιούνιο του 2023, πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο, ο οποίος έγινε μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΣΚΑΙ: Οριστικό τέλος στο Survivor μετά τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου – Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες
- H έκθεση για το τροχαίο στη Ρόδο που σκοτώθηκαν μάνα και κόρη: Η πλάγια ολίσθησης 52,50 μέτρων της BMW – Ελεύθερος με 50.000 ευρώ εγγύηση ο 44χρονος οδηγός
- Αντελίνα Βαρθακούρη: Ζηλεύω τον Χάρη, τον έχω κλειδώσει έξω από το σπίτι, αυτό είναι το αλάτι και το πιπέρι σε μία σχέση (βίντεο)
- Ποιο είναι το απόλυτο φαγητό του καλοκαιριού; – Η Allwyn βρέθηκε στο Athens Street Food Festival και βρήκε την απάντηση
- Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα 9χρόνια κοινής ζωής με τον Θοδωρή Μαροσούλη
- Μητσοτάκης σε Τασούλα: «Σε ένα χρόνο οι εκλογές, η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού δεν μας αφορά»
- Νίκος Ζιάγκος για Μαρία Καρυστιανού: Είναι μια σύγχρονη Μπουμπουλίνα, της το είπα και συγκινήθηκε (βίντεο)
- Με κόκκινο χαλί , στρατιωτική μπάντα και παιδιά με σημαιάκια αλλά και συγκαλυμμένη επίθεση στον Τράμπ υποδέχτηκε ο Σι τον Πούτιν-
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook