Τάσος Χαλκιάς: «Πολλοί επικοινώνησαν με τον Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες αλλά δεν το λένε» (video)
Ο Τάσος Χαλκιάς, βρέθηκε στον καναπέ του Dot και μίλησε για τη ζωή του αλλά και για το σήριαλ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.
Ο ηθοποιός που πήρε τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο σήριαλ αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά τις καταγγελίες που έγιναν:
«Ο Πέτρος πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε. Επικοινώνησα με τον Πέτρο όταν μου έγινε η πρόταση, μετά τις καταγγελίες. Δεν είμαστε με τον Πέτρο άγνωστοι. Πήρε ο ένας την ευχή του άλλου. Ακούγονται πράγματα. Είναι ικανά για να καταγγελθούν; Άλλο άκουσα κάτι, άλλο ήμουν μπροστά. Είμαι ο πρώτος που το λέει ότι επικοινώνησα μαζί του. Πάρα πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν το λένε».
Γιατί είπε ότι δεν έπεσε από τα σύννεφα μετά τις καταγγελίες…
Από τον ΣΚΑΙ και το tlife
Ολες οι Ειδήσεις
- Φωτεινή Αραμπατζή για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής – Οι κατηγορίες είναι παντελώς αστήρικτες και άδικες»
- Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην ΕΡΤ2
- 1% Club: Η Άση και η Ζαρίφη «εισβάλλουν» και τα αλλάζουν όλα! – Δείτε βίντεο
- Survivor: Οι «Αθηναίοι» σε αναβρασμό – Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ (τρέϊλερ)
- LINGO: Η μάχη των λέξεων ξεκινά! Νέο επεισόδιο με ανατροπές – Απόψε, Κυριακή 5 Απριλίου στις 18:25 στο Star
- Πειραιάς: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που χτυπήθηκε από λεωφορείο – «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου», είπε ο οδηγός (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Αύριο δηλώσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Συναντήθηκαν διαχρονικές παθογένειες και δικές μας αστοχίες»
- Εντοπίστηκε ο αγνοούμενος πιλότος του F-15 που καταρρίφθηκε στο Ιράν – Πως διασώθηκε από τους Αμερικανούς κομάντος – «Θα είναι μια χαρά», είπε ο Τράμπ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook