«Το να σε βλέπω πατέρα είναι μια από τις πιο όμορφες εικόνες της ζωής μου….”

Αφιερωμένη στους πατεράδες όλου του κόσμου η σημερινή μέρα και και τα social media έχουν γεμίσει από το πρωί με τρυφερές αναρτήσεις, οικογενειακές φωτογραφίες και λόγια αγάπης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να τιμήσουν τη Γιορτή του Πατέρα ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ζει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της μετά τον ερχομό της κόρης της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, έγινε μητέρα για πρώτη φορά στις 3 Απριλίου, όταν έφερε στον κόσμο το παιδί της, καρπό του έρωτα της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Σήμερα με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία. Σε αυτή βλέπουμε τον αγαπημένο της να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή τους κόρη, σε ένα στιγμιότυπο γεμάτο αγάπη και και τρυφερότητα.

Το ίδιο τρυφερή και «αγαπησιάρικη» και η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία μπαμπά και κόρης

«Το να σε βλέπω πατέρα είναι μια από τις πιο όμορφες εικόνες της ζωής μου….Χρόνια πολλά αγάπη μου…Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε αμέσως δεκάδες ευχές και σχόλια από φίλους και διαδικτυακούς ακολούθους της παρουσιάστριας, οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν στον Παναγιώτη Κουτσουμπή για τη Γιορτή του Πατέρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις