Survivor 4: Τα σουβενίρ που κράτησε από τον Άγιο Δομίνικο η Σαλαγκούδη (video)
Η Ανθή Σαλαγκούδη εδώ και λίγες εβδομάδες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, με την ίδια να έχει φέρει ορισμένα ιδιαίτερα ενθύμια από τον Άγιο Δομίνικο.
Μπορεί η παρουσιάστρια να είχε έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς από τους συμπαίκτες της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης θα της μείνει αξέχαστη.
Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της, πήρε την απόφαση να πάει στο Survivor μέσα σε δύο μέρες καθώς περνούσε μία δύσκολη, επαγγελματικά περίοδο.
Η ίδια λοιπόν στην ανάρτησή της εξήγησε πως από τον Άγιο Δομίνικο έφερε μερικά κοχύλια, ενώ στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram της, έγραψε: «Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν, ε;».
Ολες οι Ειδήσεις
- Βίκυ Καγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο να διαβάζουν τα παιδιά μας ότι χωρίζουν οι γονείς τους» (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Οι πρώτες εικόνες από τον εντυπωσιακό γάμο τους ( βίντεο)
- «Φως στο Τούνελ»: Η υπόθεση της Ολυμπίας Κηρύκου 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της – Παρασκευή 1η Μαίου στις 23:20
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- Survivor: Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι
- J2US -10οlive – Το πιο ανατρεπτικό πάρτυ έρχεται το Σάββατο 2 Μαίου – O Νίκος Μακρόπουλος σε μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα απογειώσει τη βραδιά!
- Νικόλας Ραπτάκης για Άννα Βίσση: «Την έχω στην καρδιά μου – Ήταν από κοινού απόφαση να χωρίσουμε επαγγελματικά» (βίντεο)
- Έξαλλος ο Δουδωνής με Κωνσταντοπούλου: «Δεν δέχομαι μομφή» – «Μη μου χτυπάτε τα χέρια σας» φώναζε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook