Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα

Με το μαγιό της μέσα σε πισίνα στην Πάρο, πόζαρε η Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για την ανταλλαγή των όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα. Εκτός από το τριήμερο πάρτι που διοργάνωσε το ζευγάρι για τους καλεσμένους του, η Ευγενία Σαμαρά πέρασε χρόνο στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμενε.

Σε ανάρτηση που έκανε την Κυριακή 28 Ιουνίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός εμφανίστηκε να χαμογελάει στον φακό, φορώντας ένα μπικίνι σε καφέ χρώμα.

«Από το “δέχομαι”… στην πισίνα» έγραψε με χιούμορ η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα της ανάρτησής της, κάνοντας μία έμμεση αναφορά στις γαμήλιες εκδηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα.

Η Ευγενία Σαμαρά έφτασε από την αρχή των γαμήλιων εκδηλώσεων στην Πάρο και δημοσίευσε μιά σειρά φωτογραφιών από την περίσταση μαζί και άλλους καλεσμένους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook