Η Κατερίνα Παπουτσάκη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τα παιδιά και τον σύζυγό της, για τον Θανάση Βέγγο και μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

«Ήταν περίεργα με το σήριαλ για την Αλίκη… Τα πρώτα γυρίσματα ήταν πολύ καλά. Όλα τα πόστα στο σήριαλ είχαν κάποιο ζήτημα. Ίσως ήταν πολύ νωρίς να γίνει το σήριαλ πιστεύω. Κοντά στο θάνατό της. Οποιαδήποτε κι αν είχε υποδυθεί την Αλίκη δεν θα περνούσε καλά. Δούλεψα πάρα πολύ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Τότε όμως αρρώστησα. Είμαι πολύ ευαίσθητη. Θέλω να είμαι αγαπητή και αρεστή. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Με πληγώνει η αρνητική κριτική αν γίνεται με τρόπο που είναι κακεντρεχής» είπε χαρακτηριστικά και συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον Θανάση Βέγγο:

«Είχα τρελαθεί παίζοντας μαζί του. Ήταν πολύ γλυκός και υποστηρικτικός άνθρωπος. Με ήθος. Ήταν άψογος μαζί μου. Αληθινός, καλός άνθρωπος. Συγκινήθηκα γιατί ήταν και το τελευταίο του γύρισμα αυτό».

«Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση, στην αρχή της καριέρας μου δυο φορές σε κάστινγκ για ταινία και έφυγα τρέχοντας» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την οικογένειά της, αποκάλυψε πως προσπαθεί να είναι όσο περισσότερο μπορεί μαζί της!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook