Ρία Ελληνίδου: Τράβηξε τα βλέμματα με καυτό κίτρινο μπικίνι – Βίντεο

To νέο βίντεο από τις διακοπές τους στη Μύκονο
Τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν στην Μύκονο, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις και στιγμές χαλάρωσης.
Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον την σχέση του και έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις στο νησί των ανέμων.
Μία απ’ αυτές ήταν στο Καλό Λιβάδι. Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της πήγαν στην παραλία και απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με την καλή τους φίλη Κατερίνα Τοπούζογλου.
Η Ρία Ελληνίδου αναστάτωσε τα πλήθη με την εμφάνισή της στην πλαζ. Η 29χρονη τραγουδίστρια επέλεξε κίτρινο μπικίνι που τόνιζε τις καμπύλες της μαγνητίζοντας τα βλέμματα των λουόμενων.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού έκανε τις βουτιές του είπε να παίξει κι ένα ταβλάκι για να περάσει ευχάριστα η ώρα του.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις