«Τη γλίτωσε παρά τρίχα, πήγε σε εκκλησίες, κεριά, Βίβλους και τα λοιπά», είπε ο μάνατζερ για την επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του τραγουδιστή

Ο Νίνο βρέθηκε καλεσμένος στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής του Ηλία Ψινάκη στο YouTube, «Γηροκομείο» και οι δυο τους θυμήθηκαν στιγμές από τη μακρόχρονη φιλία τους, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν.

Ανάμεσα στις πιο συγκλονιστικές αφηγήσεις ήταν η αναφορά στην περίοδο που ο γνωστός τραγουδιστής είχε βρεθεί στο στόχαστρο ένοπλης επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, ένα περιστατικό που, όπως αποκάλυψε ο Ηλίας Ψινάκης, τον είχε σημαδέψει ψυχολογικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, μάλιστα, περιέγραψε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο όσα ακολούθησανπεριγράφοντας τη σοκαριστική ιστορία.

Ο Νίνο την περίοδο που είχε έρθει στο σπίτι και ήταν κόσμος εδώ πέρα, δούλευε στη Θεσσαλονίκη και κάποιος τον είχε μπερδέψει με κάποιον άλλο και του τραβάνε μία, τον “γαζώνουν” με ένα καλάσνικοφ. Είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε, αν θυμάστε», περιέγραψε ο Ηλίας Ψινάκης για το επίμαχο σκηνικό. «Ο άνθρωπος έπαθε σοκ τεράστιο, πανικοβλήθηκε. Κι εγώ έχω φάει πιστολιά αλλά να σε πυροβολούν με καλάσνικοφ δεν είναι το ίδιο. Το καλάσνικοφ κάνει τρύπες στις πόρτες. Τη γλίτωσε παρά τρίχα, πήγε σε εκκλησίες, κεριά, Βίβλους και τα λοιπά… αφού μάθαμε ότι είναι καλά, μου λέει η Κορομηλά “να σου πω, το παιδί έχει πάθει σοκ, πρόσεχε μην πεις τίποτα για σφαίρες, πυροβολισμούς και καλάσνικοφ και του το θυμίσεις”. Ο Νίνο ήταν τρομοκρατημένος για πολύ καιρό, δεν είναι αστείο», συνέχισε.

«Όταν έρχεται ο Νίνο και είναι εδώ απ’ έξω, μου λέει “θέλεις να φέρω κάτι;”. Και του λέω “ναι, φέρε την πόρτα (του αυτοκινήτου) να σουρώσουμε τα μακαρόνια!”. Είχε γίνει κίτρινη η Κορομηλά», κατέληξε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ στην ιστορία του ο Ηλίας Ψινάκης.

Τι είχε πεί ο Νίνο για την επίθεση με το καλάσνικοφ
Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων  σε συνέντευξη του στο παρελθόν είχε αναφερθεί αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που δέχτηκε το 2007, η οποία τον επηρέασε ψυχικά. «Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Με είχαν “γαζώσει” με ένα καλάσνικοφ. Είναι πραγματικότητα. Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας αλλά μου είπαν ότι έγινε λάθος αλλά εγώ το έζησα. Έχω πει στον εαυτό μου να μην το λέω πια. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον φόβο τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Σαν να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα» είπε αρχικά ο Νίνο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν όλες οι μνήμες της δημοσιότητας, τότε άρχισα να ζω πραγματικά. Τότε ξεκίνησα να διαβάζω την Βίβλο, την Καινή Διαθήκη καθημερινά τη διάβασα 2-3 φορές, μετά διάβαζα για τα όνειρα. Γυρνώντας από το μαγαζί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook