Εύη Βατίδου: Τράβηξε τα βλέμματα με κόκκινο μπικίνι σε παραλία της Μυκόνου (βίντεο)
Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας, διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί
Η Εύη Βατίδου συνεχίζει να απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, όπου περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της, καθώς εκεί διατηρεί εξοχική κατοικία. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Αυτή τη φορά, ο φακός του Mykonos Live TV τη συνάντησε στην παραλία Αγράρι, μία από τις πιο όμορφες και ήσυχες παραλίες του νησιού, γνωστή για τα καταγάλανα νερά και το ειδυλλιακό της τοπίο. Η Εύη Βατίδου επέλεξε ένα εντυπωσιακό κόκκινο μπικίνι, πραγματοποιώντας μια …καυτή καλοκαιρινή εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους, ενώ η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε τις στιγμές της στην παραλία. .
Η εμφάνισή της ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, με την ίδια να κινείται ανέμελα στην αμμουδιά και να απολαμβάνει το μπάνιο της στην θάλασσα. Στα 50 της η Εύη Βατίδου διαθέτει ένα υπέροχο κορμί και παρά τις δύο εγκυμοσύνες διατηρείται σε άψογη φόρμα!
Ολες οι Ειδήσεις
- Εύη Βατίδου: Τράβηξε τα βλέμματα με κόκκινο μπικίνι σε παραλία της Μυκόνου (βίντεο)
- Στη Μύκονο η Νικόλ Κίντμαν με τη Ζόε Σαλντάνα – Στο νησί των ανέμων και η Κέιτι Πέρι – Βίντεο
- Το Μουντιάλ έβαλε γκολ στις θεάσεις του ERTFLIX και τον Ιούλιο με 22.551.894 views, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα
- Πυρ ομαδόν κατά Καρυστιανού από Αυγερινό, Μουτσάτσου και άλλα 20 στελέχη: Καταγγέλουν “αυλές”, μηχανισμούς και παρασκηνιακούς ανταγωνισμούς
- Κυψέλη: Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν – Τη βρήκα νεκρή δεν την σκότωσα – Ο ηλικιωμένος «συμβουλάτορας» και το ταξίδι στην Αράχωβα – Όσα ισχυρίστηκε ο 26χρονος για τη δολοφονία της Βρετανίδας
- Δυτική Αττική: Έχασε το 64% των δασών της μέσα σε μία δεκαετία – Τα στοιχεία σοκ για τις πυρκαγιές
- «Τ’ αγόρια»: Η Έφη Κοντού δίνει νέα πνοή στο θρυλικό τραγούδι που της είχε γράψει ο Γιώργος Ζαμπέτας!
- Το Release Athens Festival 2026 άφησε τις καλύτερες μουσικές αναμνήσεις – Η Allwyn κράτησε τον παλμό και εκτός σκηνής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook