«Ήμουν όλο το βράδυ με ορό, σέρνομαι»

Η νέα αυτή περιπέτεια έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά από ένα ακόμη δυσάρεστο περιστατικό που είχε η Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια εξόδου της στη Μύκονο.

Μετά τον τραυματισμό της στο μάτι από δίσκο σερβιρίσματος η Ιωάννα Τούνη έπαθε τροφική δηλητηρίαση

Η influencer, μέσα από story στο Instagram ενημέρωσε πως πέρασε το χθεσινό βράδυ στο νοσοκομείο όπου της χορηγήθηκαν ορός και αντιβίωση.

Όπως ενημέρωσε η ίδια στα social media: «Τι μάτι πρέπει να έχω φάει… Χθες έβγαλα όλο το βράδυ στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση. Χάλια, χάλια…. Ακόμα συνέρχομαι να ξέρεις, αν δεν είχα πάει χθες στο νοσοκομείο να βάλω δύο λίτρα ορούς και αντιβιώσεις, σίγουρα δεν θα πετούσα σήμερα. Τώρα σέρνομαι, ελπίζω να συνέλθω γιατί και μόνο που σκέφτομαι τις…. 100 ώρες πτήσης κουράζομαι. Αχ Θεέ μου…».

@j.touni

Τροφική δηλητηρίαση λοιπόν… και να δω πως θα συνέλθω τώρα για την πτήση🥲 #φοργιου #μπεςφοργιου #βαιραλ #travel

♬ original sound – Ioanna Touni

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις