Βασιλική Μιλλούση: Από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ με τις κόρες της για τον Λευτέρη Πετρούνια – Βίντεο
Τα στιγμιότυπα από τις εξέδρες του γηπέδου και την απονομή του μεταλλίου στο «βασιλιά των Κρίκων»
Λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Ζάγκρεμπ, η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από το ταξίδι της.
Η σύζυγος του «Άρχοντα των κρίκων» ταξίδεψε μαζί με τις δύο κόρες τους, Σοφία και Λένια από την Αθήνα στην Κροατία, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του και να τον στηρίξουν από κοντά στον τελικό των κρίκων.
Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση κατέγραψε στιγμές από όλο το ταξίδι, από την αναχώρηση μέχρι την άφιξή τους στο Ζάγκρεμπ και την παρουσία τους στις εξέδρες.
«Όσα δεν λέγονται με λέξεις», έγραψε στην ανάρτησή της η Βασιλική Μιλλούση.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με 14,366 βαθμούς, φτάνοντας έτσι τα 11 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με τη στήριξη της οικογένειάς του να αποτελεί για ακόμη μία φορά ξεχωριστή στιγμή.
View this post on Instagram
Ολες οι Ειδήσεις
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής
- Asteras AKTOR – Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη για τους Αρκάδες στη Super League
- ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0: Ρέλβας και Μουκουντί είχαν τα «κλειδιά» της νίκης στην Allwyn Arena
- Τράμπ κατά Ζελένσκι: Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook