Οι νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της καθώς τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική της ζωή πηγαίνουν περίφημα.

Η γνωστή παρουσιάστρια παρόλο που το καλοκαίρι έχει τελειώσει, συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, κάνοντας τις διακοπές της στην Κέρκυρα.

Πριν από λίγο καιρό η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ξανά στο νησί των Φαιάκων, καθώς – όπως αποκαλύφθηκε – είναι σε σχέση με έναν γοητευτικό επιχειρηματία που δραστηριοποείται στο νησί.

Την Τετάρτη (09.09.2026) η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε φωτογραφίες της από το ταξίδι της στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα από μία απόδραση που έκανε στην Ερείκουσα.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου την Κυριακή (06.09.2026) δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Κέρκυρα , κάνοντας αναφορά και στο όνομα του αγαπημένου της, Στέφανους Νεδέλκου.

Στο ένα από τα stories της που δημοσίευσε στο Instagram το βράδυ της Κυριακής (08.09.2026) έχει φωτογραφήσει ένα εντυπωσιακό πιάτο που απόλαυσε σε ένα από τα εστιατόρια που διατηρεί ο Στέφανος Νεδέλκος. Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου επισήμανε στην ανάρτησής της και το όνομα του συντρόφου της.

Αυτή η αναφορά στον αγαπημένο της αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το υπέροχο δείπνο να το απόλαυσαν μαζί. Εκείνος στη συνέχεια αναδημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία και στο δικό του προφίλ.

Σημειώνεται ότι η Σίσσυ Χρηστίδου στις 21 Σεπτεμβρίου πρόκειται να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσω του MEGA, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην καθημερινή ζώνη πλέον του σταθμού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις