Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ, είναι ότι ήταν θλιμμένος, είπε ο τραγουδιστής

Στον Γιώργο Μαζωνάκη και την προσπάθεια που είχε γίνει από ανθρώπους του περιβάλλοντός του να τον στηρίξουν αναφέρθηκε ο Νίκος Βέρτης, δηλώνοντας πως «πολλοί προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε».

O Νίκος Βέρτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» που προβλήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ξαφνικό θάνατο του καλλιτέχνη, σε ηλικία 54 ετών. Αναφερόμενος στην απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Νίκος Βέρτης σχολίασε ότι υπήρχαν πρόσωπα που προσπαθούσαν να τον στηρίξουν, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να του σταθούν, όπως εκείνοι θα ήθελαν.
Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν ξέρω αν με λόγια μπορείς να περιγράψεις αυτό που νιώθεις. Δεν το δέχεσαι αυτό. Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ είναι ότι ήταν θλιμμένος. Δεν μπορούσε να βρει από κάπου να αντλήσει θετική ενέργεια. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, αλλά δεν βρέθηκε αυτό το σημείο και θεωρώ ότι αυτό που ένιωσαν όλοι μέσα τους θα ήταν “μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε σε όλο αυτό το πράγμα, για να είναι καλά ο Γιώργος”».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την προσωπική του σχέση με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Νίκος Βέρτης εξήγησε πόσο σημαντική ήταν για εκείνον η παρουσία του, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως καλλιτέχνης, τονίζοντας πως το αποτύπωμά του στη μουσική θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό: «Εμένα θα μου λείψει πάρα πολύ, γιατί τον αγαπούσα πολύ και σαν καλλιτέχνη θεωρούσα και θεωρώ ότι ήταν μάγκας με όλη τη σημασία της λέξεως. Είχε τον δικό του χαρακτήρα και θα λείψει τόσο πολύ καλλιτεχνικά. Το στίγμα που θα αφήσει πίσω είναι τεράστιο. Τώρα θα δει ο κόσμος περισσότερο τι ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook