Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Το ταξίδι στη Νότια Γαλλία, αγκαλιές, χαμόγελα και εντυπωσιακά τοπία
«Οι μέρες μας στην Προβηγκία», έγραψε η παρουσιάστρια
Ρομαντική απόδραση για δύο έκαναν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, οι οποίοι , όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια ταξίδεψαν στη Προβηγκία.
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφίες τους στα social media, όπου το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασένο και χαμογελά , ενώ δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με φόντο εντυπωσιακά τοπία.
Η Ελένη Μενεγάκη με ένα post στο Instagram την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου αποκάλυψε πως βρέθηκαν στην Προβηγκία όπου απόλαυσαν γεύματα σε γραφικά εστιατόρια ενώ επισκέφτηκαν κάποια από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα.
«Οι μέρες μας στην Προβηγκία», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Λίγες ημέρες πριν, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ελένη Μενεγάκη και τον σύζυγό της στο αεροδρόμιο, λίγο πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι τους, με την ίδια να δηλώνει: «Ταξιδάκι κι άλλο, αφού μπορώ και έχω χρόνο».
Όταν ρωτήθηκε εάν της είχαν λείψει τα ταξίδια λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο παρελθόν, απάντησε χαρακτηριστικά: «Απλά τώρα το χαίρομαι περισσότερο», ενώ ο Ματέο Παντζόπουλος προχωρούσε δίπλα της, χωρίς να θέλει να κάνει δηλώσεις.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Το ταξίδι στη Νότια Γαλλία, αγκαλιές, χαμόγελα και εντυπωσιακά τοπία
- «The Voice of Greece powered by Telekom»: Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- Μήνυμα Μητσοτάκη από Σκουριές Χαλκιδικής: Η χώρα είναι ανοιχτή σε επενδύσεις – Εγκαίνια νέου μεταλλείου χαλκού και χρυσού
- Οι πιο εντυπωσιακές στιγμές του Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens (video & photos)
- Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του 100 της Άμεσης Δράσης και του 199 της Πυροσβεστικής, είχαν «πέσει» λόγω εργασιών στο δίκτυο
- Τέλος τα μετρητά στις πληρωμές των courier – Υποχρεωτικά με κάρτα ή άλλο ηλεκτρονικό μέσο η παράδοση των προϊόντων
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Σαρωτική πρωτιά στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν
- Νίκος Καρβέλας: Θρίλερ με τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Βίσση, τα διαψεύδει – «Προτιμώ την οικονομική μου αυτοκτονία παρά την ηθική μου δολοφονία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook