Ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Κουκούτσι» στον Πειραιά, με την Κατία Σαμαντζή και την Τζένη Γεωργιάδη. Η παρουσία της συζύγου του και η επίσκεψη της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει βάλει τη δική του μουσική υπογραφή στη νυχτερινή διασκέδαση του Πειραιά, με το «Κουκούτσι» να εξελίσσεται σε ένα από τα πιο δυνατά σημεία συνάντησης για όσους αγαπούν το καλό ελληνικό τραγούδι, το κέφι και τις όμορφες βραδιές!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη, σε ένα δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, ένταση και αστείρευτη ενέργεια. Στο πλευρό του, η Κατία Σαμαντζή και η Τζένη Γεωργιάδη, δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, συμπληρώνουν ιδανικά το μουσικό σχήμα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σκηνικό διασκέδασης που κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το «Κουκούτσι» δεν κερδίζει τις εντυπώσεις μόνο με το τραγούδι, αλλά και με τις μοναδικές γεύσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρει στους θαμώνες του. Ένας χώρος όπου η μουσική συναντά την καλή παρέα και κάθε έξοδος μετατρέπεται σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Από τις βραδιές αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του τραγουδιστή, Γαλάτεια, η οποία βρίσκεται συχνά στο πλευρό του, δίνοντάς του το δικό της ξεχωριστό «παρών» και απολαμβάνοντας από κοντά τις εμφανίσεις του.

IMG-7972
IMG-7971
IMG-7973
IMG-7970
IMG-7969
IMG-7966
IMG-7964
IMG-7963
IMG-7962

Μάλιστα, πρόσφατα, στο «Κουκούτσι» βρέθηκε και η καλή του φίλη, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία επισκέφθηκε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και διασκέδασε μαζί του, σε μια ακόμη όμορφη βραδιά με μουσική, καλό τραγούδι και κέφι !

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook