Πατούλης: «Να μην γίνει το παιδί μου βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας»
«Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες» επισημαίνει ο Γιώργος Πατούλης σχετικά με τον ντόρο που έχει προκληθεί από τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για την οικογενειακή τους ζωή.
«Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της. Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου» λέει και συμπληρώνει:
«Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.
Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».
Ολες οι Ειδήσεις
- Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «Το Ιράν δεν ήταν άμεση απειλή για τις ΗΠΑ – Ξεκινήσαμε αυτόν τον πόλεμο λόγω πιέσεων από το Ισραήλ»
- Survivor: Ανδρική υπόθεση η αποχώρηση – Τι θα δούμε απόψε στον ΣΚΑΙ
- Κρήτη: Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: «Του έδιναν ηρεμιστικά για να μην αντιδρά» – (βίντεο)
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον τον «de facto ηγέτη» του Ιράν, Αλί Λαριτζανί – Στη δημοσιότητα φωτογραφία του Νετανιάχου να δίνει διαταγή για το χτύπημα
- Ευρωπαίοι ηγέτες απορρίπτουν στρατιωτική εμπλοκή στο Στενό του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Η επίθεση στο Ιράν απέτρεψε τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Ο κύριος Χ και το τέλος της 17 Νοέμβρη: Πώς εντοπίστηκε ο Γιωτόπουλος ως αρχηγός της οργάνωσης
- Συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία γνωστός επιχειρηματίας, πρώην σύντροφος πασίγνωστης ηθοποιού: Τι ισχυρίστηκε (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook