Μπορεί να διανύουμε το τρίτο lockdown και τα νέα κρούσματα καθημερινά να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα , η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν πτοούνται και ταξίδεψαν μέχρι την Αίγυπτο.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, οι οποίοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα τους τελευταίους επτά μήνες, με την άφιξή τους στη χώρα επισκέφτηκαν τις ιστορικές πυραμίδες, γεγονός που αποκάλυψε εκείνη μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νωρίτερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στις οποίες ποζάρει χωρίς να φοράει μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό. Tο συγκεκριμένο γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διαδικτυακούς φίλους της, τα επικριτικά σχόλια των οποίων «έπεσαν βροχή».

Και όχι μόνο για τη μάσκα προστασίας που δεν φορούσε αλλά και για το ταξίδι στην Αίγυπτο τα επικριτικά σχόλια  ήταν πολλά.


Πριν από μερικές εβδομάδες, το ζευγάρι είχε περάσει ένα ερωτικό διήμερο στον Παρνασσό, πάλι εν μέσω πανδημίας. Τότε, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς η παρουσιάστρια βρήκε τον τρόπο να μετακινηθεί εκτός νομού Αττικής, ενώ άλλοι τη σχολίασαν επικριτικά.

Πηγή: www.tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook