Επιστροφές θα έχουμε σύντομα στο "MasterChef 5". Η χαρά του twitter για την αποχώρηση της Μαρίνας δεν θα κρατήσει για πολύ.

Πάρτι έφερε στο twitter η αποχώρηση της Μαρίνας Ντεμολλάι από το “MasterChef 5” το Σάββατο, ωστόσο, η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς η παίκτρια θα επιστρέψει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν ιδιαίτερα έντονες, καθώς όπως αποδείχτηκε, ο χαρακτήρας της παίκτριας του MasterChef 5 προκάλεσε αποστροφή στους τηλεθεατές του ριάλιτι μαγειρικής. Δεκάδες αναρτήσεις με χιουμοριστικό περιεχόμενο σχολίαζαν με ανακούφιση των γεγονός πως η Μαρίνα βρισκόταν εκτός διαγωνισμού.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πάμε Δανάη” ωστόσο, πολύ σύντομα θα δούμε τους παλιούς μάγειρες να διεκδικούν ξανά μια θέση στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, τρεις συνολικά θα είναι οι επίδοξοι μάγειρες που θα επιστρέψουν στο “MasterChef 5”, σύμφωνα με το spoiler του Κωνσταντίνου Αρτσίτα.

Στην πρώτη δοκιμασία θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, ενώ σε μία δεύτερη δοκιμασία κάποιος θα επιλέξει έναν παίκτη που βρίσκεται ήδη στο ριάλιτι για να κοντραριστεί μαζί του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook