Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τους παίκτες της μπλε ομάδας.

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλά και για την μπλε ομάδα.

Συγκεκριμένα η Έλενα Κρεμλίδου, ανέφερε:

«Χθες έβλεπα το Survivor με την Σοφία και τον Δημήτρη Μακρόπουλο, με την Σοφία είχαμε τσακωθεί έναν μήνα πριν βγω και με ρωτάγανε σε άλλες συνεντεύξεις με ποιον δεν θα έκανα παρέα και έλεγα με τον Κώστα και την Σοφία επειδή δεν ταιριάζαμε, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Είχε την καλή διάθεση να δει τι άνθρωπος που είμαι τώρα που βγήκε… Αν ήμουν τώρα στο παιχνίδι θα υποστήριζα τον James και τον Νίκο, ο Αλέξης παίζει το θεατράκι του».

Στη συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρθηκε και στην σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη, αλλά και με τον νυν της Γιώργο Λιβάνη.

«Εγώ παίρνω την θέση των αγοριών γιατί η Μαριαλένα έλεγε ότι χώρισε με τον Σάκη με κακό τρόπο, γενικά δεν είχε μιλήσει καλά και της είχα πει ότι σίγουρα θα μπει ο Σάκης, ήθελα να την προετοιμάσω. Εκείνη δεν ήθελε να μπει ο Σάκης, ήταν πολύ πληγωμένη και είχε πει πολλές συμπεριφορές του που ήταν άσχημες, μου έβγαλε μια πικρία. Μου είχε μιλήσει για τον Γιώργο Λιβάνη και ήταν ενθουσιασμένη παρόλο που ήταν λίγο καιρό μαζί. Ήταν ερωτευμένη και την πείραξε όταν της είπα ότι νιώθω πως θα μπει ο Σάκης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook