Τσιμτσιλή για ταξίδι Σπυροπούλου: «Αν δε τη νοιάζει την ίδια και δε στενοχωριέται, καλά κάνει»
Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Αίγυπτο
Θέση για το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλης Σταθοκωστόπουλου πήρε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συζητώντας με τους συνεργάτες της, το πρωί της Τρίτης στο Happy Day.
Το ζευγάρι θέλησε, εν μέσω πανδημίας, να το «σκάσει» και έτσι πήγε διακοπές στο Κάιρο, παρόλο που όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα.
Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά το κύμα αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων που προκάλεσε, απάντησε στους followers της, ανεβάζοντας το αρνητικό τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υποβλήθηκε για να ταξιδέψει.
«Καλά να τα περάσουν. Επειδή βλέπω πολλά σχόλια, παράνομο δεν είναι. Γιατί όταν βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων τους πρώτους τουρίστες που φτάνουν στην Ελλάδα χειροκροτούμε και όταν δυο Έλληνες νόμιμα πάνε στο εξωτερικό… Και εγώ αντίστοιχα έπεσα θύμα επίθεσης επειδή πήγα στην παραλία στη Ραφήνα. Τα πνεύματα είναι τεταμένα. Αν δε τη νοιάζει την ίδια και δε στενοχωριέται, καλά κάνει και το ανεβάζει. Εγώ από εκείνη τη φορά, επειδή πήγα στη Ραφήνα με τα παιδιά μου να περπατήσω και άκουσα αρνητικά σχόλια, ενώ ήταν νόμιμο, δεν ξανανέβασα τίποτα. Δε θέλω να γίνομαι έρμαιο άδικων επιθέσεων… Δε θέλω να προκαλώ με το οτιδήποτε. Η Κωνσταντίνα που άκουσε τα εξ΄ αμάξης για την Αράχωβα, αν είχε ιδρώσει το αυτί της, δε θα ανέβαζε. Προφανώς νιώθει πολύ καλά και ανεβάζει. Και καλά κάνει, γιατί δεν είναι παράνομο αυτό που κάνει» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Λαμία: «Θερίζει» η σαλμονέλα – Εντοπίστηκε ο προμηθευτής της ύποπτης παρτίδας – «Να μην καταναλώνουμε 2-3 μέρες κοτόπουλο», συστήνουν οι ειδικοί
- Marfin: Οι φωτογραφίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των τριών υπόπτων 16 χρόνια μετά την φονική επίθεση στη Marfin – Αναζητούνται άλλα 2 άτομα (βίντεο)
- Γιάννης Σπαλιάρας: Στα backstage του βιντεοκλίπ της Γιώτας Βοζίκη που τον αφισοκόλλησε ως «Ακατάλληλο για Σχέση» (εικόνες)
- Τραμπ: Επαναφέρουμε τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν – Τέλος 20% στα φορτία μέσω των Στενών του Ορμούζ
- ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική Γραμματεία με «μπαράζ» παραιτήσεων και απόφαση για αυτόνομη παρουσία στην εκλογική μάχη
- Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στο Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας
- Καλοκαιρινές διακοπές διαρκείας από το ΤΖΟΚΕΡ – Σε καταστήματα Allwyn των Γρεβενών και της Λεμεσού κατατέθηκαν τα τυχερά δελτία που μοιράστηκαν πάνω από 5,1 εκατ. ευρώ
- Συναυλία αφιερωμένη στο Νέο Κύμα με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και μέλη της Χορωδίας της ΕΡΤ στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο – Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook