Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Αίγυπτο

Θέση για το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλης Σταθοκωστόπουλου πήρε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συζητώντας με τους συνεργάτες της, το πρωί της Τρίτης στο Happy Day.

Το ζευγάρι θέλησε, εν μέσω πανδημίας, να το «σκάσει» και έτσι πήγε διακοπές στο Κάιρο, παρόλο που όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά το κύμα αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων που προκάλεσε, απάντησε στους followers της, ανεβάζοντας το αρνητικό τεστ κορωνοϊού, στο οποίο υποβλήθηκε για να ταξιδέψει.

«Καλά να τα περάσουν. Επειδή βλέπω πολλά σχόλια, παράνομο δεν είναι. Γιατί όταν βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων τους πρώτους τουρίστες που φτάνουν στην Ελλάδα χειροκροτούμε και όταν δυο Έλληνες νόμιμα πάνε στο εξωτερικό… Και εγώ αντίστοιχα έπεσα θύμα επίθεσης επειδή πήγα στην παραλία στη Ραφήνα. Τα πνεύματα είναι τεταμένα. Αν δε τη νοιάζει την ίδια και δε στενοχωριέται, καλά κάνει και το ανεβάζει. Εγώ από εκείνη τη φορά, επειδή πήγα στη Ραφήνα με τα παιδιά μου να περπατήσω και άκουσα αρνητικά σχόλια, ενώ ήταν νόμιμο, δεν ξανανέβασα τίποτα. Δε θέλω να γίνομαι έρμαιο άδικων επιθέσεων… Δε θέλω να προκαλώ με το οτιδήποτε. Η Κωνσταντίνα που άκουσε τα εξ΄ αμάξης για την Αράχωβα, αν είχε ιδρώσει το αυτί της, δε θα ανέβαζε. Προφανώς νιώθει πολύ καλά και ανεβάζει. Και καλά κάνει, γιατί δεν είναι παράνομο αυτό που κάνει» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook