“Style Me Up”: Η Ολυμπία βρήκε το στιλ που της ταιριάζει με τη βοήθεια του Δημήτρη Αλεξάνδρου (video)

Μια ζωγράφος και ηθοποιός από την Κύπρο, ψάχνοντας να βρει το στιλ της, ήρθε σήμερα στο “Style Me Up” με τη Μαρία Μπακοδήμου, που προβάλλεται καθημερινά στο OPEN!
Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Ολυμπία είναι πολύ δύσκολη και δεν της αρέσουν τα περισσότερα ρούχα. Ακόμα και τα ρούχα που έχει η βιομηχανία του ίδιου της του πατέρα, δεν είναι του γούστου της όπως χαρακτηριστικά λέει.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πολύ δύσκολη αποστολή στο Mall. Υπήρχε όμως κι άλλο ένα πρόβλημα…. το μαλλί. Δεν ήθελε να τα βάψει και να τα κόψει. Ο Τρύφωνας Σαμαράς όμως βρήκε τη λύση και το ψαλίδι πήρε φωτιά.
Τη στιγμή της αποκάλυψης, η Ολυμπία δεν πίστευε στα μάτια της. Η νέα της εικόνα της άρεσε πολύ, παρόλο που όπως δήλωσε δεν ήταν κάτι που περίμενε.
View this post on Instagram
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές 75-67: Σπουδαία πρόκριση για τους «πράσινους» στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι
- Συνελήφθη ο 34χρονος φοιτητής που επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη – Βίντεο
- Χρήστος Μάστορας: Nέα ανάρτηση μετά τις αντιδράσεις για τη συναυλία του στην Αλβανία – “Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ…”
- Ένταση στη συνάντηση Κάρνεϊ – Τραμπ για τον Καναδά: «Η χώρα δεν θα είναι ποτέ προς πώληση» – «Ποτέ μην λες ποτέ» η απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ
- Π.Παυλόπουλος: «Το Κυπριακό Ζήτημα στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου: Οι “αυταπάτες” του σχεδίου Ανάν και η αλήθεια για την Διάσκεψη του Crans-Montana»
- Μερτς: Εξασφάλισε πλειοψηφία με 325 ψήφους στον δεύτερο γύρο – Είναι ο 10ος Καγκελάριος της Γερμανίας!
- Τα πιο διασκεδαστικά challenges που μπορείς να δοκιμάσεις στο Athens Street Food Festival (vid.)
- Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 38χρονης που σκοτώθηκε στην έκρηξη και του 36χρονου που νοίκιασε τη γιάφκα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook