Η Εβελίνα Παπούλια επιβεβαίωσε πως ο εξαιρετικά επιτυχημένος ρόλος της Μαρίνας Κουντουράτου στο σίριαλ «Δύο Ξένοι» είχε βασιστεί πάνω στην Ελένη Μενεγάκη

Μιλώντας στον Alpha και την Ελεονώρα Μελέτη, η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο αγαπημένο σίριαλ «Δύο Ξένοι» και στο ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου, που την έκανε γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο ρόλος της παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης βασίστηκε στην Ελένη Μενεγάκη και στον τρόπο που εκείνη παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ».

Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, τα υπόλοιπα στοιχεία της προσωπικότητας της Μαρίνας Κουντουράτου δεν είχαν σχέση με την κυρία Μενεγάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια:

«Ήταν κόντρα ρόλος αυτός για μένα και τότε κάποιοι θεωρούσαν ότι εγώ είμαι αυτό.

Ίσχυε ότι ήταν βασισμένος στην Ελένη Μενεγάκη αλλά όχι ότι θα έπαιζα εγώ την Ελένη.

Ήταν στην έννοια του πρωινού και πως το κάνει η Ελένη αλλά εγώ δεν βασίστηκα επάνω στην Ελένη.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι φυσιογνωμικά ναι ταιριάζαμε με μπλε μάτι, ξανθό μαλλί αλλά την ενέργεια που είχε η Μαρίνα Κουντουράτου, δεν την είχε η Ελένη ποτέ.

«Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο συγκλονιστικό σενάριο και δέσαμε με τους ρόλους. Βέβαια κάναμε ένα μήνα πρόβες, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμία σειρά. Απλά διαβάζεις το σενάριο και ξεκινάς» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook