The 2night Show: Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για Ντουμπάι και Λιόλιου στον Αρναούτογλου (video)

Συνέντευξη χθες το βράδυ παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για τον σάλο που ξέσπασε για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο Ντουμπάι και την φημολογούμενη σχέση του με τη νεαρή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου
O δημοσιογράφος κάνει τον απολογισμό της τελευταίας δεκαετίας, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα. Η απόλυτη οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη, ο «πόλεμος» που δέχθηκε, οι φίλοι που χάθηκαν, η οικογένεια, ο έρωτας αλλά και το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάϊ.
Η κατάθλιψη και οι “πυροβολισμοί”: Μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα και ούτε έφερα τον κορονοϊό σε πακέτο. Έκανα το κουνέλι γιατί τους εξής λόγους την κατάθλιψη και ο δεύτερος γιατί πίστευα ότι θα βαρεθούν να λένε. Μετά το Ντουμπάι: Έγινε “πυροβολικό” σοβαρό ήρθαν τα τανκς αλλά έπεσαν σε νάρκη. Η κατάθλιψη ξέρεις τι σου κάνει. Να μην μπορείς να ανέβεις τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, να σκεφτείς και είσαι ένα φοβισμένος άνθρωπος.
Για το ότι χρωστάει και πάει ταξίδια: Δε χρωστάω. Στη δική μου την περίπτωση το παραμυθάκι ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους, ήταν ο λεγόμενος αντισυστημικός πόλεμος.
Είμαι ο μοναδικός εκδότης που φαλίρισα. Εγώ δεν πλήρωσα ένα μήνα. Το διαστρεβλώνουν και λένε χρωστάει. Εμένα μου χρωστάνε 8 εκατομμύρια φέσι οι διαφημιστικές και δε με λυπήθηκε κανένας. Στοχοποιήθηκα. Μου λεηλάτησαν την εταιρεία και δεδουλευμένα είχα μέσα ένα μήνα.
Για το περιβόητο ταξίδι στο Ντουμπάι: Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μην μεταφέρεις τον κορονοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορονοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι.
Δείτε περισσότερα εδώ
Ολες οι Ειδήσεις
- ΓΕΕΘΑ: Άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο με 60 αεροσκάφη λόγω και του Πίρι Ρέϊς
- ΕUROVISION 2026: Η προκήρυξη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 70ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook