Αθηνά Οικονομάκου: Τι φύλο είναι το μωρό που περιμένει;
Τι λέει η Αθηνά Οικονομάκου για το δεύτερο παιδί;
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, καθώς σε περίπου έναν μήνα θα φέρουν στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους.
Η ηθοποιός είναι στο τελευταίο στάδιο κύησης καθώς βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης. Η σταρ της τηλεόρασης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο τελευταίο της γύρισμα, της καθημερινής σειράς που πρωταγωνιστεί, «Έλα στη θέση μου», όπου θα αποχωρήσει λόγω της αναμενόμενης γέννας.
Όσον αφορά το «αντίο» της στο σίριαλ, είπε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που το αποχαιρετώ. Αισθάνομαι ότι έχει κλείσει τον κύκλο του, είναι πολύ σημαντικός ο λόγος που φεύγω εγώ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, έπρεπε να τελειώσει. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν».
Για την κατάστασή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δήλωσε: «Δεν προσέχω τη διατροφή μου, ούτε την πρώτη φορά πρόσεχα. Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος προς το παρόν, περιμένει εναγωνίως το μωρό, τώρα θα δούμε πως θα αντιδράσει αλλά πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Στο γκάλοπ που έκανα για το φύλο του μωρού υπερίσχυσε το κορίτσι. Θα δούμε τι είναι».
Στη συνέχεια τόνισε: «Ανυπομονώ, τώρα είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, πιο ώριμη, ξέρω τι να περιμένω, είμαι καλύτερα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Και στην πρώτη πολύ χαρούμενη ήμουν απλά τώρα ξέρω καλύτερα τι να περιμένω, τι με αγχώνει, πόσο να προετοιμαστώ και σε τι βαθμό».
Όσον αφορά το φύλο του παιδιού δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω πέρα από το ότι ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο. «Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο γιατί σε λίγο μπαίνω στον όγδοο. Δεν είχα πρόβλημα με το φύλο του μωρού.
Αν ήταν αγόρι θα χαιρόταν περισσότερο ο Μάξιμος γιατί θα ήταν το ίδιο φύλο. Αν ήταν κορίτσι θα ήταν κάτι διαφορετικό οπότε θα ήταν το κατάλληλο γιατί θα είχα και τα δυο. Θα δούμε».
Για τα μελλοντικά της σχέδια ομολόγησε πως θα συνεχίσει κανονικά τη δουλειά της. «Το πρώτο διάστημα της επόμενης σεζόν δεν θα με δείτε κάπου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».
Βέβαια ο δημοσιογράφος της εκπομπής, «Ευτυχείτε», Γιάννης Πουλόπουλος πρόλαβε να δει ένα σχόλιο στο Instagram της ηθοποιού, από τον συνάδελφό της στο «Έλα στη θέση μου», Μαρίνο Κόνσολο, ο οποίος της είχε σχολιάσει «να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου». Κάτι που έσπευσε να διορθώσει, σβήνοντας το σχόλιο και ξαναγράφοντας «να χαίρεσαι το μωράκι σου».
Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο να μπερδεύτηκε, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε την πεποίθηση της πως η Αθηνά Οικονομάκου περιμένει κοριτσάκι.
Ολες οι Ειδήσεις
- Λιόν – ΠΑΟΚ 4-2: Πάλεψε με δέκα παίκτες ο «Δικέφαλος του Βορρά» αλλά λύγισε στο φινάλε
- Παναθηναϊκός – Ρόμα 1-1: Ο Ταμπόρδα έφερε χαμόγελα, οι Ιταλοί είπαν την τελευταία λέξη
- Δημοσκόπηση MRB: Έπεσε την 3η θέση το ΠΑΣΟΚ, 2η η Πλεύση Ελευθερίας, στις 16 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – Η τάση για Καρυστιανού και Τσίπρα
- Η Έλενα Παπαρίζου στην πρώτη περιοδεία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision
- Θεσσαλονίκη : Στην Τούμπα συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας οι σοροί των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ – Συγκινητικός αποχαιρετισμός με συνθήματα και καπνογόνα (βίντεο)(βίντεο)
- Χρήστος Δάντης για το «Number One» της Παπαρίζου: Μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ακόμα και παιδικό τραγούδι» (βίντεο)
- Βιολάντα: «Δεν ήταν ατύχημα, ήταν προϊόν αμέλειας και αδιαφορίας» – Ο σπαρακτικός επικήδειος του γιου της Αγάπης Μπουνόβα (βίντεο)
- «Η μεγάλη χίμαιρα»: Η νύχτα που αλλάζουν όλα! – Το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο της διεθνούς συμπαραγωγής της ΕΡΤ – Σάββατο 31/1 στο ERTFLIX & Κυριακή 1/2 στην ΕΡΤ1
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook