Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς που ο κόσμος αγαπά πολύ.

Δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά της που τα πάει εξαιρετικά καθώς έχει συμμετάσχει σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές.

Έχει και εξαιρετικό γούστο και δεν εννοούμε μόνο το προσωπικό της γούστο στο ντύσιμο. Άλλωστε εδώ και λίγο καιρό ασχολείται και με τον σχεδιασμό δικών της ρούχων, γεγονός που δείχνει την αγάπη της για το στυλ,
Είναι επίσης ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει αποκαλύπτοντας χώρους από το όμορφο και μοντέρνο σπίτι της.

Η διακόσμηση σε απαλούς εκρού και μπεζ τόνους με άνετους καναπέδες και ξύλινες επιφάνειες.

Ο χώρος όμως που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η ντουλάπα της και για να ακριβολογούμε το dress room , όπου όλα είναι τακτοποιημένα και φαίνονται για να μπορεί η όμορφη ηθοποιός να διαλέγει τα ρούχα της ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση της.

Επίσης  η Αθηνά Οικονομάκου έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα .

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας στο τελευταίο γύρισμα της σειράς “Έλα στη θέση μου“. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, που μετά από έξι χρόνια αποχωρεί από τη σειρά λόγω της εγκυμοσύνης της, -βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα – μίλησε για τα συναισθήματά της, πώς έχει πάρει ο γιος της Μάξιμος το γεγονός πως πλέον θα έχει αδερφάκι, αλλά και το φύλο του μωρού που περιμένει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook