Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε ανοιχτά για τα όσα έγιναν με την παραγωγή του Βig Brother στον ΣΚΑΪ και τη συμμετοχή του που ήταν εκρηκτική και τον οδήγησε σε ρήξη.

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν αποκαλυπτικός, για τα όσα έζησε στο Βig Brother.

«Μου φαίνονται ανεκπαίδευτοι οι άνθρωποι που κάνουν τα reality. Eκτός από τον υπερβολικό Ατζουν. Υπέροχο reality είναι το Masterchef! Eίναι πρότυπο εκπομπής. Έχουμε όμως και εκπομπές που είναι απαράδεκτες», είπε .

Για την συμμετοχή του στο Big Brother: Περίμενα άλλα πράγματα. Η συμπεριφορά μου οι παρατηρήσεις μου και τα παράπονά μου, οι θυμοί έδειξαν την άποψή μου για το Big Brother. Εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Με έβαζαν να περπατάω σε νάρκες. Άκουγα συνέχεια, μην τον αφήνετε να μιλήσει…Δεν είχα καμία συμμετοχή στην παραγωγή. Αφού το είπα μια φορά. Ότι έμαθα τον καλεσμένο που είχαμε από τον ταξιτζή.

“Όταν το παιδί από την Κρήτη, είπε αυτό που είπε και αποβλήθηκε, τους είπα να του κάνω μια συνέντευξη αλλά απορρίφθηκε. Το φοβήθηκαν. Από εκεί ξεκίνησε το ρήγμα. Έπαθε φοβία η παραγωγή στο πρόσωπό μου” είπε ο Αντρέας, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το λόγο που ξεκίνησε το ρήγμα των σχέσης του με την παραγωγή του ριάλιτι και το κανάλι.

Να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας εννοούσε τον Αντώνη Αλεξανδρίδη που είχε αποβληθεί μετά τη σοκαριστική ατάκα που είπε στη διαδικτυακή εκπομπή του reality περί βιασμού γυναικών, και που όπως είδαμε δήλωσε ξανά συμμετοχή για το δεύτερο κύκλο.

Η ενόχληση για τη λέξη “συγχωρεμένος” για τον αδελφό του Θάνο Μικρούτσικο από τον Φοίβο. “Με ενοχλεί να αποκαλούν συγχωρεμένο τον αδελφό μου. Θα προτιμούσα το αείμνηστος”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook