Η εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη.

Γενέθλια για την κόρη της Πάολα. Η μικρή Παολίνα έκλεισε τα 18, ενηλικιώθηκε και είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα.

Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Είναι λογικό με τέτοια γονίδια να έχει γίνει μια κούκλα, αφού πήρε από τη μητέρα της. Βέβαια η Παολίνα μοιάζει αρκετά και με τον πατέρα της, Φώτη Ζογλοπίτη.

Η 18χρονη φόρεσε τα καλά της σαν μια γοητευτική γυναίκα πλέον, βάφτηκε και… έσβησε μία τούρτα σε σχήμα γυναικείου μπούστου έχοντας δίπλα της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Παολίνα πόζαρε κρατώντας την εντυπωσιακή της τούρτα, δίχως να μπορεί να κρύψει τη χαρά της!

«Η καρδιά μου χτυπά δυνατά για όλους σας.. ευχαριστώ που μου κάνατε πιο όμορφη την μέρα της ενηλικίωσης μου με τις όμορφες σας ευχές.. μόνο αγάπη!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπορεί όλοι να την έχουν συνδέσει με τη μητέρα της κι όχι άδικα, αλλά η Παολίνα είναι το κορίτσι του μπαμπά, η μικρή πριγκίπισσα του πρώην συζύγου και μάνατζερ της Πάολα, όλα αυτά τα χρόνια.

Η σχέση τους με την διάσημη ερμηνεύτρια είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές κι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλά ζευγάρια, διότι ακόμα κι αν χωρίσει ένα ζεύγος, παραμένουν πάντα οι γονείς των παιδιών τους.

Ο μπαμπάς έχει μεγάλη αδυναμία στη μονάκριβή του κι αυτό φαίνεται για πολλοστή φορά. «BIRTHDAY GIIIIRL..!! @paolinazogl….18 ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΗΗΗ..!!!!…!! Πριν 18 χρόνια ήρθες στη ζωή μας κ φώτισες τα πάντα!! Όσα κλισέ πράγματα ακούγαμε για τον ερχομό ενός παιδιού σε μια οικογένεια. Ήταν το απόλυτο τίποτα μπροστά στα συναισθήματα που ξύπνησες μέσα μας!! Να έχεις υγεία ..,τύχη…, να υπερασπίζεσαι τα ιδανικά σου…, να ζήσεις όσο πιο έντονα μπορείς.. και να αφήσεις το στίγμα σου στο πέρασμα σου!! Εγώ κ η μαμά σου είμαστε οι πιο περήφανοι γονείς του κόσμου κ θα είμαστε δίπλα σου μέχρι την τελευταία μας αναπνοή….» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα υπέροχο βίντεο με αναμνήσεις.

Η Παολίνα φέτος δίνει πανελλήνιες και συνεχώς διαβάζει έως και τα χαράματα!

Η 18χρονη είναι ενεργή στα social media και λατρεύει το Tik Tok.

Mάλιστα πριν λίγο καιρό, η Παολίνα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο που απεικονίζονταν τι κάνει κατά τη διάρκεια που έχει ένα διάλειμμα από το διάβασμά της! Στο βίντεο, απεικονίζεται να είναι στο σαλόνι του σπιτιού της, ενώ έκπληκτος ο μπαμπάς της την κοιτά… και γράφει: «Εγώ που εμφανίζομαι στο σαλόνι για 8η φορά ενώ είπα να μην με ενοχλήσει κανείς γιατί έχω διάβασμα ως τα χαράματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook