Ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες.

Με αφορμή την αποκάλυψη του «Happy Day» για την εξωσωματική γονιμοποίηση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Χριστίνα Μπόμπα να μείνει έγκυος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξιστόρησε μια δική της, προσωπική στιγμή.

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια πριν από εννέα χρόνια είχε αποβολή στον έκτο με έβδομο μήνα κύησης.

«Θέλω να πω για τις αποβολές. Βλέπεται ότι πια είναι δυστυχώς κάτι πολύ συνηθισμένο. Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια, γιατί τώρα η Νάγια γίνεται 9 χρόνων.

Είχα αποβολή έξι με επτά μήνες πριν από την εγκυμοσύνη στη Νάγια. Μου είχε πει ο γιατρός μου πως μία στις δυο κυήσεις στις μέρες μας καταλήγει σε αποβολή» τόνισε η παρουσιάστρια.

Στο Happy Day προβλήθηκε, επίσης, ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και με αφορμή αυτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά για το ζευγάρι: «Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα ζευγάρι.

Αν μετράς ημερομηνίες, γόνιμες μέρες και δέκα φορές νομίζεις ότι έχεις μείνει έγκυος και δεν έχεις μείνει και κάνεις εξετάσεις και μπορεί και να προσπαθούσες και προ γάμου και κάπου στρεσάρεσαι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook