Τίτλοι τέλους στη σχέση του. Τι συνέβη;

Πανδημία χωρισμών στα ζευγάρια της εγχώριας showbiz φαίνεται πως έχει πέσει… Μετά το διαζύγιο του Ιωάννη Παπαζήση με τη Βανέσσα Αδαμοπούλου, ακόμα ένας χωρισμός έρχεται για να «ταράξει τα λιμνάζοντα νερά» του ελληνικού star system…

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι πια μαζί με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, έπειτα από δυο χρόνια σχέσης. Ο επίλογος του δεσμού τους γράφτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Την αποκάλυψη έκανε ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια του μουσικού ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Mega.

«Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Ήταν απίστευτο στη ψυχολογία μου.

Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ αυτήν την ισορροπία» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτός ο χωρισμός έρχεται να φουντώσει τα σενάρια που ακούγονται περί νέας σχέσης του λαϊκού ερμηνευτή με την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία βέβαια διεκδικεί και ο μπασκεμπολίστας, Μάριο Χεζόνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook