Ολυμπία Χοψονίδου: Προβλήματα υγείας μετά τις έξι εγκυμοσύνες

Τι συμβαίνει με το γνωστό μοντέλο;
Σε ερωτήσεις των followers στο Instagram απάντησε η Ολυμπία Χοψονίδου. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η αναφορά της στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά τις έξι εγκυμοσύνες.
Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, καθημερινά προσπαθεί να διαχειριστή το βάρος της, ενώ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα.
Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο, παραδέχτηκε ότι ο βήχας είναι τόσο συχνός που η ίδια δεν μπορεί να μιλήσει ή να γελάσει χωρίς να βήξει.
«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος.
Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.
Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά.
Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Έκρηξη στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν εκρηκτικά και πυροκροτητές στο διαμέρισμα που έμενε η 39χρονη που σκοτώθηκε (βίντεο)
- «ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ» powered by ΔΕΗ: Πρεμιέρα το Σάββατο 10 Μαΐου στις 16.55 στον ΣΚΑΪ
- Light: Η δημόσια συγγνώμη μετά τις κατηγορίες της ΕΣΑμεΑ για μισαναπηρισμό – “Όλη η ευθύνη, είναι απολύτως δική μου”
- Πρίγκιπας Χάρι: «Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει ακόμα ο πατέρας μου» – Η φράση που εξόργισε τον Βασιλιά Κάρολο – Τον κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού
- Ζαχάροβα κατά Ζελένσκι: «Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας – Δεν σέβεται ούτε τον παππού του, βετεράνο του πολέμου»
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντα από την έκρηξη και αμέσως μετά – «Έβαλε τη βόμβα και γύρισε να ελέγξει» η επικρατέστερη εκδοχή για την 39χρονη που σκοτώθηκε
- Πρώτος ο Αντώνης Σρόϊτερ και το δελτίο του ALPHA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Σύσκεψη για τη βία στα ΑΕΙ: Αυστηρές συνέπειες σε ποινικό, πειθαρχικό και αστικό επίπεδο για τους παραβάτες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook