Ολυμπία Χοψονίδου: Προβλήματα υγείας μετά τις έξι εγκυμοσύνες

Τι συμβαίνει με το γνωστό μοντέλο;
Σε ερωτήσεις των followers στο Instagram απάντησε η Ολυμπία Χοψονίδου. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η αναφορά της στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά τις έξι εγκυμοσύνες.
Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, καθημερινά προσπαθεί να διαχειριστή το βάρος της, ενώ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα.
Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο, παραδέχτηκε ότι ο βήχας είναι τόσο συχνός που η ίδια δεν μπορεί να μιλήσει ή να γελάσει χωρίς να βήξει.
«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος.
Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.
Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά.
Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 16,3 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – 7 στους 10 δεν θα ψήφιζαν νέο κόμμα Τσίπρα
- Στάση εργασίας 11:00 έως τις 15:00 σε όλα τα ΜΜΕ την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025
- Αίγυπτος: Θερμή χειραψία και χαμόγελα στο σύντομο τετ α τετ Μητσοτάκη-Τραμπ (βίντεο)
- Υπογράφηκε η συμφωνία για την Γάζα: «Πετύχαμε το αδύνατο, τώρα αρχίζει η ανοικοδόμηση της Γάζας», είπε ο Τράμπ στη Σύνοδο
- Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση σε χυδαία μαντινάδα από θαμώνα – «Τι μαλ*** είσαι. Τώρα πήγαινε στο Βόλο κατευθείαν»(βίντεο)
- Στάθης Σχίζας για Ιωάννα Τούνη: “Απαγορεύεται να προχωρήσεις; Απ’ όσο ξέρω και ο πρώην σύντροφός της προχώρησε…”
- Κόντρα Γεωργιάδη – Δάγκα για το σχέδιο ειρήνης στο Ισραήλ: «Κλάψτε για την Χαμάς που χάσατε!» (βίντεο)
- Έφτασε στην Αίγυπτο ο Τράμπ για τη Σύνοδο της ειρήνης – Oι 20 ηγέτες που συμμετέχουν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook