Θέση απέναντι σε όσους τον κατηγόρησαν για τον χρόνο που έδωσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στον Αλέξη Παππά, έδωσε ο Γιώργος Λιανός.

Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως οι παίκτες μπορούν να μιλούν όσοι ώρα θέλουν αλλά το τι τελικά θα προβληθεί στο επεισόδιο δεν είναι δική του ευθύνη αλλά του μοντάζ. Μάλιστα υπενθύμισε στο κοινό πως πρόκειται για ένα παιχνίδι και δε χρειάζεται να φανατίζονται τόσο.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις:

“Προς #survivorgr fans!!! Ακολουθεί ανακοίνωση- SPOILER ALERΤ..μάλλον τώρα έχω την προσοχή σας. Χθες το βράδυ κάποιοι από εσάς με «στολίσατε» γιατί μίλησε «πολύ» ένας παίκτης και κάποιος άλλος λιγότερο. Υπενθύμιση: οι παίκτες μιλάνε ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ” έγραψε αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε,

“έχουν το δικαίωμα επίσης να μην απαντήσουν(!!),φυσικά κρίνονται για τις απόψεις τους από εσάς. Ρόλος μου είναι να μοιράζω το λόγο και το κάνω υπέροχα..αν οι απόψεις των παικτών είναι εντός ή εκτός θέματος θα το αποφασίσει το μοντάζ. Αυτά τα λίγα. Καλή διασκέδαση” για να επανέλθει με νέα ανάρτηση γράφοντας,

“Υ.Γ:το Survivor είναι ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ, έντονο,σκληρό,ανταγωνιστικό, αθλητικό παιχνίδι επιβίωσης. Οι παίκτες το λατρεύουν όπως όλοι μας. Υ.Γ2: κάθε φορά που τρολαρω στο ραδιόφωνο και βλέπω τίτλους «τα έκανε γυαλιά καρφιά στο συμβούλιο..ο Βαλάντης υπέδειξε την τετράδα του τελικού» αν δεν το έχετε ακούσει με τα αυτιά σας μη ψαρώνετε. Τρολαρω δίχως αύριο. Αν με ακούσεις live το καταλαβαίνεις”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook