Το ξεχωριστό δώρο πριν το τέλος της σχέσης τους.

Όλη η αλήθεια για τους δυο παίκτες του Survivor που ήρθαν ξανά κοντά μέσω του ριάλιτι.

Ο κολλητός του Σάκη Κατσούλη αποκάλυψε την αιτία χωρισμού του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ιδιαίτερο δώρο που της είχε κάνει λίγες μέρες πριν το τέλος της σχέσης τους.

Οι δύο παίκτες μπορεί να χώρισαν τον περασμένο Σεπτέμβρη, όμως τώρα που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν έρθει ξανά κοντά!

Ο φίλος του Σάκη, ο Γιώργος Μαρκούλης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και προέβη σε αποκαλύψεις που δεν τις γνωρίζαμε έως και σήμερα!

Ο φίλος του αποκάλυψε: «Με τον Σάκη Κατσούλη είμαστε πολύ φίλοι, με έχει βοηθήσει πολύ, τον έχω βοηθήσει και εγώ. Ήταν ένα ζευγάρι που έδινε ο ένας στον άλλον, είχαν πολύ ωραία αύρα. Τους έχω ζήσει μαζί, έχουμε βγει κατά καιρούς. Ήταν πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ο Σάκης με την Χριστίνα Κεφαλά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι.»!

Και υπογράμμισε στο Ευτυχείτε: «Βλέπω και από τις δυο μεριές μια λάμψη στα μάτια τους και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά και για το μέλλον.

Αν το θέλουν και οι δυο μεριές γιατί όχι; Είχε έρθει ο Σάκης τις πρώτες μέρες που άνοιξα το μαγαζί και της πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια! Λες να γίνω κουμπάρος; Σου εξέφρασα τι βλέπω και τι βλέπουν όλοι μας. Γνωρίστηκαν στο κατάστημα του Σάκη, η Μαριαλένα εργαζόταν στο διπλανό. Γνωρίστηκαν εκεί, θυμάμαι που ενθουσιάστηκε μαζί της»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook