Τα σύννεφα στη σχέση τους έχουν πυκνώνεις και πάει για μπόρα...

Κρίση στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του SNIK. Το ζευγάρι φαίνεται να έχει προβλήματα στη σχέση του και να περνά μια δύσκολη περίοδο.

Αυτό λέει το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη και από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 επικοινώνησαν με τη μάνατζερ της Ηλιάνας, Έλενα Χριστοπούλου. Το ζεύγος συγκατοικεί στη Νέα Πεντέλη, αλλά από την πλευρά της παρουσιάστριας του Pop Up υπάρχουν έντονες σκέψεις για μετακόμιση σε δικό της σπίτι.

Ακόμα μένουν μαζί όμως και έχουν δείξει ότι ανάμεσά τους υπάρχει αγάπη, αλλά ίσως κάποιες στιγμές ο χωρισμός να είναι λυτρωτικός και για τους δυο σε μια σχέση.

Μάλιστα ήρθε από την Πάτρα η μητέρα της Ηλιάνας, ίσως για να τη βοηθήσει στη μετακόμιση. Προς το παρόν ίσως μένουν σε χωριστά δωμάτια στο μεγάλο σπίτι τους, αν όμως έχει ραγίσει το γυαλί τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο SNIK έχουν ήδη αποφασίσει να χωρίσουν. Βέβαια, οι δυο τους εξακολουθούν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, με τον τράπερ όμως να μην έχει κάνει Like σε φωτογραφία της συντρόφου του από τις 19 Μαρτίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook