Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε δημόσια για την απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, να κάνει εξωσωματική αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης 9 Απριλίου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αφού μίλησε πολύ αναλυτικά για όλο το θέμα, τη συνέντευξή της διαδέχθηκαν πολλά μηνύματα στο Instagram.

Δηλώσεις

«Από την Τετάρτη το βράδυ που προβλήθηκε η συνέντευξη στην Ελεονώρα διαβάζω τα μηνύματα σας και δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Συγκίνηση για την αγάπη σας, δύναμη για την απόφαση μου να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό, χαρά για όσο κουράγιο ή ελπίδα μπορεί να σας έδωσα, συμπόνια για τις ιστορίες σας!

«Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι ό,τι και αν αντιμετωπίζουμε δεν είμαστε μόνοι. Για κάθε πρόβλημα που θα αναφέρεις, χιλιάδες εκεί έξω περνούν κάτι αντίστοιχο. Ξεπερνώντας τα ανόητα ταμπού και μιλώντας για ότι μας προβληματίζει ενωνόμαστε και προχωράμε. Σας αγαπώ πολύ και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να μοιραστώ την όποια ιστορία μου με τόσους δυνατούς ανθρώπους!».

Διανύοντας πλέον το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της η Χριστίνα προετοιμάζεται ενθουσιασμένη, να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook