Survivor: Τι αποκάλυψε η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου
Η σύντροφος του πολυσυζητημένου παίκτη αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες και έδωσε τη δική της ερμηνεία για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.
Η σύντροφος του Κώστα Παπαδόπουλου, Μαρίνα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» όπου για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για τον πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor.
«Είναι απρόβλεπτος. Είχε κάνει αίτηση τρεις φορές για το παιχνίδι. Είμαστε μαζί από το 2002. Τα παιδιά μου τον αγαπάνε πολύ. Είναι περήφανα και θέλουν να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι άνθρωπος που δε του αρέσουν αυτοί που δεν προσπαθούν, που κάθονται και ο Τριαντάφυλλος τον έχει πετύχει σε αυτό το σημείο, δεν αγαπά τους λουφαδώρους.» είπε χαρακτηριστικά.
«Εντάξει, στο παιχνίδι μπορεί να έχει βγει κάποιες φορές εκτός εαυτού. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ αλλά δε τα παίρνω και κατάκαρδα. Υπάρχουν και αρνητικά μηνύματα αλλά υπερισχύει το θετικό. Πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό.. Είναι μια παρηγοριά γιατί τον βλέπουμε, τον ακούμε, είναι σαν να τον έχουμε δίπλα μας» συμπλήρωσε η Μαρίνα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κρυσταλλία στο Allwyn Game Time: Η δική μου Boy Band έχει Καραγκούνη, Κατσουράνη και Χάαλαντ
- Πέθανε ο «Καπετάνιος» Γιώργος Βαρδινογιάννης σε ηλικία 90 ετών
- Κυβερνητικές πηγές: Ικανοποίηση από τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής των 27 για τις τιμές της ενέργειας
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Διαφωνίες για ενέργεια και προϋπολογισμό , νέα Σύνοδος το Νοέμβριο – Τα συμπεράσματα και οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη
- Τραμπ για Γκιλφόιλ: Απογοητεύτηκα από όσα διάβασα, δεν θέλω να σκεφτώ το ενδεχόμενο να της δώσω χάρη, δεν της έχω μιλήσει
- Ρεν – ΟΦΗ 2-1: Παλικάρια οι Κρητικοί στη Βρετάνη, λύγισαν στις λεπτομέρειες από τη Ρεν με γκολ στο 90′
- Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 0-1: Θρυλικό διπλό στη Μασσαλία με υπογραφή Έσε
- Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η βραδινή έξοδος και το τρυφερό φιλί – Φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook