1 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο για τις τρεις σταρ του «Sex & the City» (vid)
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις ανακοίνωσαν την Κυριακή την επιστροφή της διάσημης σειράς
Οι Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις θα κερδίσουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια από την επιστροφή τους στη σειρά «Sex & the City»
Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, και οι τρεις πρωταγωνίστριες πρόκειται να πληρώνονται πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για καθένα από τα 10 επεισόδια του επερχόμενου revival με νέο τίτλο «And Just Like That», που θα προβληθεί από το HBO Max.
Επιπλέον, εκτός από τους ρόλους τους ως Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ αντίστοιχα, και οι τρεις ηθοποιοί θα είναι επίσης παραγωγοί της νέας σειράς.
Δεδομένου πόσο διάσημη υπήρξε η σειρά και της σχεδόν σίγουρης επιτυχίας των καινούργιων επεισοδίων, ο μισθός των τριών σταρ δεν αποτελεί έκπληξη.
Η αμοιβή του ενός εκατομμυρίου ανά επεισόδιο έχει γίνει πολύ συνηθισμένη, τα τελευταία χρόνια, στους μισθούς ηθοποιών που πρωταγωνιστούν σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.
Διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι Νικόλ Κίντμαν, Τζεφ Μπρίτζες, Σερ Πάτρικ Στούαρτ, Ρις Γουίδερσπουν και Κέρι Ουάσιγκτον συγκαταλέγονται στους σταρ που πρόσφατα συμφώνησαν αντίστοιχους μισθούς σε μεγάλα πρότζεκτ από πλατφόρμες όπως Netflix, Hulu κ.α.
Η 55χρονη Πάρκερ με την 54χρονη Νίξον και την 55χρονη Ντέιβις επιβεβαίωσαν όλες την Κυριακή την επιστροφή του νέου «Sex & the City», δημοσιεύοντας ένα teaser της σειράς.
Το «Sex & the City» δημιουργήθηκε από τον Ντάρεν Σταρ βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του 1997. Η αρχική σειρά έκανε πρεμιέρα στο HBO το 1998 και προβαλλόταν για έξι σεζόν μέχρι το 2004.
Μετά το φινάλε της, ακολούθησαν δυο ταινίες- το «Sex and the City» του 2008 απέφερε παγκοσμίως έσοδα άνω των 418 εκατ. δολαρίων με budget 65 εκατ. δολαρίων ενώ το «Sex and the City 2» κέρδισε πάνω από 290 εκατ. δολάρια με budget περίπου 100 εκατ. δολαρίων.
Με πληροφορίες από Variety και lifo.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο πάρτι του Instant Win με κέρδη 100.000 ευρώ για έναν σούπερ νικητή – Ο Φώτης Α. από την Κοζάνη ήταν ο υπερτυχερός του φαντασμαγορικού event από την Allwyn
- 15α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης – Γιορτή πολιτισμού με την έμπρακτη στήριξη της ΕΡΤ
- Ξεκινάει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη η Ειρήνη Ντίσιου – Το νέο της τραγούδι
- Το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο για τη φετινή χρονιά – Εκτάκτως Τρίτη 2 Ιουνίου στις 21:00
- «Η Ζωή Σου Όλη»: Η αγάπη για το αυτοκίνητο – Τρίτη 26 Μαΐου στις 00.40 στον ΣΚΑΪ
- ΕΣΗΕΑ: Αύριο Τετάρτη, 27 Μαΐου, δίωρη στάση εργασίας στην ΕΡΤ
- Prime Time: Η Λεωφόρος είχε τη δική της ιστορία – Το Α’ Μέρος, απόψε, Τρίτη 26 Μαΐου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- «MarkosbyNight» – Μάρκος Σεφερλής: «50 Αποχρώσεις toGreece» – Σάββατο 30 Μαίου στις 22:00
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook