Έξω φρενών με follower που την κατηγόρησε για επίδειξη πλούτου - Η δική της απάντηση στο Insta

Προσβλήθηκε η Κόνι Μεταξά, εξαιτίας ενός μηνύματος που έλαβε στο Instagram από follower της.

Πρόσφατα κάποιοι followers ζήτησαν από την Κόνι Μεταξά να μοιραστεί το πώς τακτοποιεί τη γκαρνταρόμπα της. Μετά τα request, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο-ντουλάπα της, αποκαλύπτοντας την γκαρνταρόμπα της και δίνοντας tips.

Πάντως το βίντεο φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους, αφού μία follower της έστειλε μήνυμα ζητώντας της να δείχνει περισσότερη ευαισθησία σε μια εποχή κατά την οποία κάποιοι δεν έχουν δεύτερη αλλαξιά.

Η Κόνι Μεταξά ενοχλήθηκε από το μήνυμα αυτό και αποφάσισε να το δημοσιεύσει, μαζί με τη δική της απάντηση:

«Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει. Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα. Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε;

Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου. Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου όπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη», έγραψε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook