Η ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κόρομι έγινε αφορμή για τα σχόλια του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας που στο παρελθόν έχει κάνει διόλου κολακευτικά σχόλια για τον Τριαντάφυλλο, έφτασε στο σημείο να τον υπερασπιστεί. Αφορμή η ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον Γιώργο Κόρομι.

Ο Τριαντάφυλλος είχε πει στο συμβούλιο: «Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τον Κόρο μια φορά στον τάκο για να δει ο κόσμος τι λέει για αυτόν τον τύπο. Το έπαιξε πολύ έξυπνα ο Κώστας γιατί ξέρει ότι ο Κόρο είναι πολύ μισητός. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στον τάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος. Είμαι σίγουρος για αυτό».

«Μάλλον θα έπρεπε να είσαι εσύ μισητός γιατί εσύ έχεις αλλάξει εικόνα όταν σε ψήφισα» ήταν η απάντηση που έδωσε σε έντονο ύφος ο Κόρομι.

«Τα θυμάται ο κόσμος… Από το φαγητό, από τις ειρωνείες σου, από τις επιθέσεις, από τις κακίες… Βγες στον τάκο και θα τα πούμε» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος για να ακούσει την εξής ατάκα από τον συμπαίκτη του: «Είσαι παιδί του λαού που, εμάς μας λες, πως έχεις τις πισίνες, έχεις τα αυτοκίνητα, θες να δώσεις και σε μας δύο χιλιάρικα στον καθένα».

Ο Τριαντάφυλλος εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε: «Θα μου πεις εσύ τώρα τι έχω κάνει εγώ στη ζωή μου; Με βγάζεις κλέφτη; Τι δουλειά που έχω κάνει από δεκαέξι χρονών; Που έχω χάσει τον πατέρα μου, που σπούδασα την αδελφή μου και είχα την μητέρα μου όπως την είχα; Θα μου πεις εσύ ρε τι έχω κάνει; Ε; Βγες στον τάκο ρε να σε δούμε! Βγες στον τάκο να σε κρίνει η Ελλάδα! Βγες»!

Παρακολουθώντας το παραπάνω στιγμιότυπο ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος και σχολίασε: «Έγινα Τριανταφυλλικός! Είναι αγενής ο Κόρο με την οδοντογλυφίδα! Είναι λαϊκιστής και σαλτιμπάγκος»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook