Τι απάντησε ο παρουσιαστής του Survivor σε σχόλιο που τον κατηγορεί για μεροληπτική στάση;

Στο στόχαστρο αρκετών τηλεθεατών του Survivor βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης κατηγορείται για μεροληπτική στάση και μάλιστα δημιουργήθηκε hashtag στο Twitter που γράφει «Λιανέ_Ξεφτίλα».

Ο ερμηνευτής δεν άντεξε και απάντησε ευγενικά σε έναν χρήστη του Twitter σχετικά με ένα στιγμιότυπο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όταν δεν είδαμε ποτέ να μιλά ο Ηλίας σε ένα ερώτημα που τον αφορούσε σχετικά με τον τραυματισμό, αλλά την κουβέντα μονοπώλησε ο Σάκης, παρότι δεν τον αφορούσε το θέμα.

Ο Σάκης πήρε τη σκυτάλη από τον Αλέξη και ξεκίνησε αυτός καβγά, ακολουθώντας πιστά το σχέδιο στρατηγικής του ηθοποιού που θέλει να δημιουργεί ίντριγκες, στοχοποιήσεις δυνατών παικτών και γενικότερα φασαρίες στο ριάλιτι.

Φυσικά στόχος για ακόμη μια φορά ήταν ο Τζέιμς που παρά τον «ανηλεή πόλεμο» που δέχεται και τα «πυρά» διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο.

Τζέιμς και Σάκης είχαν έναν διάλογο σχετικά με τον τραυματισμό του Ηλία, χωρίς να βλέπουμε τον τραυματία να μιλά! Αυτός που πλήρωσε το «μάρμαρο» ήταν ο Λιανός, καθώς κατηγορήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για μεροληπτική στάση ενάντια στον Ηλία και υπέρ του Σάκη.

Δείτε το στιγμιότυπο

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Λιανού σε σχόλιο που δέχθηκε στο Twitter.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook