Παπαργυρόπουλος για Ντάφυ: «Χάζεψε εντελώς. Δεν καταλαβαίνει ότι είναι η ώρα του να σηκωθεί να φύγει;»

Ο κραταιός άνδρας των νυχτερινών κέντρων τα είπε με τον δικό του τρόπο κι απασφάλισε για Τριαντάφυλλο.
Στο «Πρωινό» μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και μεταξύ άλλων σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο Survivor, κατηγορώντας τον Τριαντάφυλλο.
«Ένα κακό είχε παλιότερα ο Τριαντάφυλλος, ήταν Παναθηναϊκός και τσακωνόμασταν. Τώρα ξεμωράθηκε και αυτός, τι να πω; Είναι οσιομάρτυρας της Δομινικανής Δημοκρατίας και θα έπρεπε προς τιμήν του να χτιστεί ένας ναός να ευλογάει με αγιασμό. Χάζεψε εντελώς. Δεν καταλαβαίνει ότι είναι η ώρα του να σηκωθεί να φύγει; Αν πέρναγε δύσκολα θα έπρεπε να φύγει όπως έκανε με αξιοπρέπεια ο Καλίδης» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια στράφηκε εναντίων της Ελένης Φουρέιρα. «Τι δουλειά έχει η Φουρέιρα να πάει να γίνει παρουσιάστρια; Είμαστε και αχόρταγοι καμιά φορά. Πού θα τη βοηθήσει τώρα αυτό που έκανε;» είπε ακόμα.
Επίσης έκανε και ένα παράπονο. «Το παράπονό μου είναι ότι όταν οι καλλιτέχνες γίνουν επώνυμοι και πάνε στο Μέγαρο και στο Ηρώδειο, δεν μιλάει κανείς για τα μπουζούκια. Ο Νταλάρας, ένα ευχαριστώ δεν είπε. Πού ρε μάγκα έγινες μεγάλος και τρανός εσύ;» είπε.
Σχετικά με τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση δήλωσε: «Η Βίσση έχει απαιτήσεις και είναι δύσκολη, με έβαλε και έκανα τεράστιες κατασκευές για να την παρουσιάσω όμως τον κόπο μου τον έβγαζε. Δεν έχει μόνο απαιτήσεις από τον επιχειρηματία. Χαλάει τα λεφτά της, έχει μια μαγκιά, είναι μια γυναίκα που είναι αντράκι. Κάναμε πρεμιέρα, έχει φέρει δυο φορέματα πανάκριβα. Πάω στο καμαρίνι, ήταν ο Καρβέλας μέσα, φοράει το ένα, φοράει το άλλο. Με ρωτάει, του λέω “Νίκο, π@π@ριές”. Το ίδιο βράδυ τα φορέματα άλλαξαν. Έστειλε άνθρωπο δικό της στο Μιλάνο και έφερε δυο φορέματα θανατηφόρα».
«Η Βίσση έχει απαιτήσεις και είναι δύσκολη, με έβαλε και έκανα τεράστιες κατασκευές για να την παρουσιάσω όμως τον κόπο μου τον έβγαζε. Δεν έχει μόνο απαιτήσεις από τον επιχειρηματία. Χαλάει τα λεφτά της, έχει μια μαγκιά, είναι μια γυναίκα που είναι αντράκι. Κάναμε πρεμιέρα, έχει φέρει δυο φορέματα πανάκριβα. Πάω στο καμαρίνι, ήταν ο Καρβέλας μέσα, φοράει το ένα, φοράει το άλλο. Με ρωτάει, του λέω “Νίκο, π@π@ριές”. Το ίδιο βράδυ τα φορέματα άλλαξαν. Έστειλε άνθρωπο δικό της στο Μιλάνο και έφερε δυο φορέματα θανατηφόρα».
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook