Ο μετρ του είδους αναλύει τη συμπεριφορά των Survivors μέσα από τη διεισδυτική του ματιά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στο φετινό Survivor και να σκιαγραφήσει τους χαρακτήρες και συμπεριφορές των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ένας παρουσιαστής μετρ του είδους σχολίασε τα όσα διαδραματίζονται στα φετινά ριάλιτι, λέγοντας πως ο Αλέξης Παππάς πρέπει να μπει τώρα στο MasterChef κι η Μαρίνα Ντεμολλάϊ να πάρει τη θέση του στο Survivor, αποκαλώντας τους τοξικούς ανθρώπους.

«Έχουμε την πρώτη ανταλλαγή η Μαρίνα Ντεμολλάϊ και ο Αλέξης Παππάς άνουν ανταλλαγή ανάμεσα στα δύο κανάλια δηλαδή ο Αλέξης να πάει στο MasterChef και η Μαρίνα να πάει στο Survivor γιατί γίνεται ανταλλαγή τοξικών ανθρώπων. Λέγεται το πείραμα ανταλλαγής τοξικότητας» είπε με χιούμορ.

Ορμώμενος από τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση της Ελευθερίας είπε αρκετά πράγματα. Είδε στρατηγικές, μίλησε για χειριστικές συμπεριφορές, αλλά και για ηθικούς αυτουργούς που έχουν «πιάσει» τον παλμό του τι γίνεται έξω από το παιχνίδι και βαδίζουν προκλητικά ανενόχλητοι.

«Ο μεγάλος εκλογολόγος και ρυθμιστής τον πάντων, χειραγωγός Τριαντάφυλλος αναλύει ότι με κρατάνε έχει αρχίσει κι έχει άποψη για τα πάντα. Τι λέει ο Τριαντάφυλλος τόσο καιρό; Εμένα με έχουν κρατήσει άρα έχω δίκιο. Αυτά είναι στρατηγικές και παγαποντιές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook