Ανησυχία προκαλεί η εικόνα του Brad Pitt έξω από ιατρείο στην Καλιφόρνια.

Δύσκολες ώρες για τον Brad Pitt, καθώς η εικόνα του στο καροτσάκι έξω από νοσοκομείο στην Καλλιφόρνια προκαλεί μεγάλη ανησυχία και στα δικά του πρόσωπα και στους αμέτρητους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Ο 57χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε καροτσάκι ενώ τον μετέφερε σωματοφύλακας φορώντας μαύρο σκούφο και προστατευτική μάσκα.

Βέβαια οι πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι καθησυχαστικές. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται πως ο super star του cinema είχε επισκεφθεί οδοντίατρο και ήταν αρκετά καταβεβλημένος.

Η παρουσία του στο καροτσάκι αποτελεί πολιτική των νοσοκομείων και των ιατρείων να μεταφέρονται με τον τρόπο αυτό οι ασθενείς ως την είσοδο για να μην έχουν κάποιο ατύχημα.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν τον Pitt καταρρακωμένο με την εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη με την πρώην του Angelina Jolie.

Σύμφωνα με πηγή της Page Six, τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο Pitt είναι πληγωμένος από την πρόταση της Jolie να καταθέσουν και τα παιδιά τους στην υποτιθέμενη κατηγορία περί κακοποίησης από τον Brad εις βάρος της.

Ο Brad δεν συνελήφθη ποτέ στη διάρκεια του γάμου του με την Jolie και θεωρεί πως αυτή η διαρροή ειδήσεων εις βάρος του γίνεται επίτηδες.

Η Jolie τηρεί σιγή επίσημα τουλάχιστον. Ο Pitt θέλει πια να τελειώσει η διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook